Adelina Pestrițu a fost generoasă de ziua fiicei ei și a publicat pe Instagram 10 imagini de familie, de la o ședință foto alături de Zeny. Fetița a împlinit 5 ani pe 3 august și, cu timpul, a devenit o prezență tot mai rară în mediul online. Așa a decis mama ei, pentru a o proteja. Embargoul a fost spart în luna noiembrie a anului trecut, de ziua lui Virgil Șteblea, când Adelina a arătat-o pe Zeny, în toată splendoarea, după o pauză de mai bine de doi ani.

Zenaida, fiica Adelinei Pestrițu, a împlinit 5 ani

Și atunci, și acum, surpriza a fost mare, căci fetița a crescut, are părul extrem de lung, ochii sunt de un verde fermecător, iar zâmbetul, adorabil. La prima vedere seamănă leit cu tatăl ei, dar e clar că a moștenit și trăsăturile Adelinei.

„Viața îți poate aduce multe provocări, dar întotdeauna să-ți amintești că ești mai puternică decât te gândești, mai bună decât crezi și mai iubită decât îți imaginezi. Vom fi mereu lângă tine să te susținem și să te protejam cu orice preț. Cu multă iubire, mama și tata”, a scris Adelina, pe Instagram, în dreptul celor 10 poze de la ședința foto aniversară.

Anul trecut, de ziua ei de naștere, Zenaida a avut parte de o petrecere grandioasă, la piscină, care a semănat mai degrabă cu un botez decât cu o aniversare. Rămâne de văzut dacă și anul acesta Adelina va organiza ceva la fel de special.

adelina-pestritu-fiica-2-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Adelina Pestrițu, petrecere grandioasă pentru fiica ei. Zeny a împlinit 4 ani și a fost sărbătorită cum nu s-a văzut în România

Citește și: 5 petreceri VIP în familiile vedetelor. Andra, Mihai Morar, Ilinca Vandici, Andreea Esca și Sandra Stoicescu și-au sărbătorit copiii