Actrița Catherine Zeta-Jones(51 de ani) și Michael Douglas au împreună doi copii superbi, însă fata a moștenit frumusețea mamei și pare să calce pe urmele ei. Carys Zeta Douglas a împlinit pe 20 aprilie vârsta de 18 ani, iar frumoasa actriță a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu fiica ei, cât și un mesaj emoționant.

„La mulți ani de 18 ani, Carys Zeta! Tu ești totul și fiecare lucru ești tu. Îți mulțumesc pentru bucuria pe care mi-o aduci. La 5.00, în această dimineață, mi-ai dat mesaj să-mi mulțumești că te-am născut. Acesta este genul de femeie care ești. Bună. Înțelepciunea ta îți depăsește vârsta.. Frumusețea ta este profundă și inima ta e suficientde mare pentru a iubi și a învălui lumea, simțul umorului tău … foarte important …. este de neîntrecut. Aș putea continua. Japoneza ta mai are nevoie de îmbunătățiri, dar acest lucru este posibil. Te iubesc îngeraș. Mama”,a scris Zeta Jones în mesaj.

Happy 18th Birthday Carys Zeta! You are everything, and everything thing is you. Thank you for the joy you bring me. At…

Posted by Catherine Zeta-Jones on Tuesday, April 20, 2021

Mai mult, puștoaica calcă se pare pe urmele mamei ei, fiind pasionată de modă, dar și de sport.

Michael Douglas and his children out and about in IstanbulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Catherine și Michael Douglas sunt căsătoriți de 21 ani, formând unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, și au împreună doi copii: un băiat de 21 ani, Dylan, și o fată superbă, Carys Zeta Douglas, în vârstă de 16 ani. De fiecare dată, când își însoțesc părinții la evenimente Carys este cea care atrage toate privirile.

Citește și:

Fostul gimnast Marian Drăgulescu spune cu subiect și predicat dacă și-a bătut sau nu fosta soție. Adevărul iese la iveală, după 13 ani

Nu s-au împăcat! Prințul Charles este în continuare supărat pe prințul Harry