Fiica lui Ion Dichiseanu a oferit, în exclusivitate pentru Antena Stars, noi informații despre starea de sănătatea a tatălui său, după ce actorul a fost internat de urgență și intubat pentru mai multe zile.

Deși fanii s-au gândit la tot ce era mai rău, din fericire, marele actor se simte mult mai bine și starea lui s-a îmbunătățit considerabil. Fiica lui a dat noi detalii despre starea lui, într-un interviu pentru Antena Stars.

Ioana Dichiseanu a fost alături de tatăl ei în fiecare moment și aceasta are grijă în continuare de el. Ea a mărturisit că îndrăgitul actor se simte mult mai bune și urmează tratamentul prescris de medici cu sfințenie.

”Este bine, este sub o supraveghere medicală pentru că este necesară având în vedere episoadele prin care a trecut și totul este spre binele lui.”, a spus fiica lui Ion Dichiseanu pentru Antena Stars.

Ioana Dichiseanu a vorbit și despre relația specială pe care o are cu tatăl său: „Între mine și tata nu este doar o relație de părinte-copil. Este o relație de prietenie specială, e chiar o relație frumoasă cum rar găsești și în multe cupluri, și în relații de frați și surori. Suntem așa, câte o jumătate de inimioară, cum spune el. Mă consider extrem de binecuvântată de Dumnezeu, tocmai prin prisma acestei relații pe care o am cu părinții și această profunzime, aș putea spune a relației pe care o am cu tata. Ne simțim unul pe celălalt. De multe ori, mi se întâmplă să nu spun ceva și tata să înțeleagă exact din privirea mea ce simt sau ce am nevoie. Și viceversa e valabil. Asta se întâmplă pentru că am petrecut foarte mult timp împreună.”, a mai dezvăluit Ioana Dichiseanu.

Citește și:

Smiley, mesaj emoționant pentru Gina Pistol înainte să devină părinți

Minodora, operată de urgență. Primele declarații despre starea de sănătate a cântăreței