Mândră de fetele ei, bucățele rupte din ea și soțul ei, Gabriela Cristea le împărtășește mereu fanilor săi din isprăvile micuțelor. Sigur, nu totul e roz, ca în orice familie. Dar cei doi nu uită cât de greu au ajuns aici și prețuiesc fiecare clipă.

Adesea, când nu-i vede nimeni, stau și-și privesc cu dragoste fetele, fără ca ele să fie conștiente de asta. Așa s-a întâmplat și recent, când Gabriela Cristea a fost martoră a unui moment rar între cele două fetițe ale sale.

”Particica mea de bucurie din aceasta dimineata, dialogul lor;
VICTORIA: Iris, suntem prietene pe vecie?
IRIS: Nu, nu pe vecie! Vreau mereu sa fiu prietena ta!
VICTORIA: Pai pe vecie!
IRIS: Bine, mereu pe vecie?
Imbratisari, pupaturi si iubire. Eu cu inima in gat de emotie. Asta e tot ce mai vreau, sa se aiba una pe alta “pe vecie”.
… sa nu ne facem iluzii, nu sunt asa in fiecare moment. De dimineata si pana acum s-au certat de 3-4 ori pe papusele si s-a lasat si cu lacrimi. Eu nu le vreau perfecte, le vreau umane.”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram, unde a postat și câteva instantanee grăitoare.

moment-rar-de-tandreteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Instantanee în care Victoria și Iris sunt pe un șezlong, pe marginea piscinei, înfășurate în prosoape galbene. Într-unul dintre momentele imortalizate de prezentatoarea TV, mamă cu normă întreagă, cele două își oferă una alteia câte un pupic. În restul, se gâdilă, așa cum le stă bine unor copile de vârsta lor.

Primul care a comentat la postare a fost chiar tatăl lor, Tavi Clonda. ”Dadeam scrol cand 2 fetite mi au atras atentia…. Dau inapoi cand vad sunt chiar ale mele???????”, a scris el șugubăț, dar plin de mândrie.

Așa cum era de așteptat, fanii sunt topiți de dialogul celor două, dar și de fotografiile postate de mama lor. Într-adevăr, așa un spectacol, mai rar. Probabil doar părinții știu.

”Emoționant mesajul lui mami. Sa dea Bunul Dumnezeu sa se iubească sa se respecte si sa le fie sufletele le curate și pline de bucurii.”, ”Câtă dragoste acolo❤️❤️”, ”Sunteti binecuvantati❤️ ”, ”Deosebite, să vă bucurați de ele!!!❤️ ” – sunt doar câteva dintre comentariile primite de Gabriela Cristea și Tavi Clonda de la prietenii virtuali.

Vezi și Ce avere are Gabriela Cristea. Câștiga un salariu exorbitant la Kanal D, dar nici acum nu o duce rău! A recunoscut cât este de bogată

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Denis Hanganu (”Clanul”, PRO TV): ”Nu cred în celebritatea de pe la noi”

Până la urmă de ce a divorțat Bănel Nicoliță? A fost o femeie la mijloc? Mai există șanse de împăcare cu mama fetițelor lui? Fostul fotbalist pune cărțile pe masă