„10 ani au trecut foarte repede. Avem o domnișoara năzdrăvană cât 5 baieti, perfectionista de cele mai multe ori, cu o minte ascutita și curioasa sa descopere lumea! Îmi doresc sa-si asculte inima si sa-și împlinească visele! La mulți ani , iubita noastra!❤️ 🎉 🎉 🎉 🎉 „, a scris vedeta pe conturile de socializare, unde a postat și fotografii cu Ingrid, alături de tortul ei cu totul special, în forma numărului 10.

Ingrid-a-implinit-10-ani-ieriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Se poate vedea că Ingrid este deja o mică domnișoară, cu unghiile vopsite și un inel excentric. De altfel, vedeta recunoștea recent că Ingrid a început să fie foarte atentă în ceea ce privește stilul vestimentar și că își alege singură hainele pe care vrea să le poarte.

Ingrid este totuși o răsfățată, micuța având un telefon de 1.000 de euro, după cum scria recent EVZ.

Ingrid a venit pe lume după o lungă perioadă de încercări eșuate de a rămâne însărcinată și nouă luni de sarcină cu multe emoții. Pentru a o avea, Simona Pătruleasa a apelat la tratamente şi fertilizare in vitro.

În 2014, Simona Pătruleasa primea vestea că va deveni din nou mămică. Din păcate, a pierdut sarcina la 10 săptămâni, fătul oprindu-se din evoluție. De atunci, vedeta nu a mai încercat să rămână gravidă.

”Eu şi Sabin nici nu mai discutăm despre asta (încă un copil – n.red.), pentru că eu fac 42 de ani, soţul meu face 43 şi deja e târziu. Ştiu că sunt persoane care au făcut copii chiar mai târziu, dar eu îmi doresc totuşi să fiu alături de copilul eu şi să îi fiu un sprijin în viaţă”, declara în 2016 Simona Pătruleasa pentru Libertatea.

Nici adopţia n-o mai ia în calcul. “Acum o avem pe Ingrid, suntem fericiţi, nu ne gândim să adoptăm. Dar acum 7 ani, mă gândeam şi la varianta adopţiei, pentru că îmi doream enorm să am un copil. Am cunoştinţe care au adoptat şi au o relaţie foarte frumoasă cu copiii lor”, declara tot atunci vedeta, care îl are alături pe Sabin din 2005.

Vezi și Talia subțire cu sacrificii se ține! Simona Pătruleasa: ”Fac 400 de abdomene”

Citește și:

Faimoasa cântăreață a născut al doilea copil, un băiețel. Prima fotografie cu bebelușul!

Monica Gabor radiază de fericire. Cum s-a filmat în Malibu?