“Mă uit la ea cum doarme. Știu că e nerăbdătoare să fie petrecerea ei, vorbește de evenimentul asta de vreo două săptămâni. E înaltă și suplă ca un fir de păpădie. Păpădie… pentru că eu o văd, încă, fragilă. Că atunci când s-a născut și era atât de mică, încât toată lumea se mira. Acum, e în grupa mare, la grădi și repetăm de zor poezia care îmi smulge lacrimi de fiecare dată.

“Din brațele mamei mele, micuță și sperioasă,

Am ajuns la Miss în brațe și ceream mereu acasă… Dar iată-mă, acum sunt mare!”

Și la versul asta mă blochez eu și-mi înghit nodul din gât, pentru că îmi dau seama că Ana mea, Nuchi a mea s-a făcut MARE! La mulți ani, iubirea iubirea noastră! Ești o minune!”, a scris Simona Gherghe pe Instagram, acolo unde a postat și mai multe fotografii cu cea pe care o alintă atât de frumos.

Prezentatoarea ar putea povesti o viață despre relația care există acum între Ana și fratele ei mai mic.

Ana-sarbatoritaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cum se împacă cei doi copii ai vedetei

“Am fost copil singur la părinţi. În copilărie, carevasazică, m-am jucat mai mult singură. Ieşeam afară, cu cheia de gât (treaba asta va trebui să le-o explic într-o zi copiilor…), aveam amici, prieteni, colegi de şcoală, dar îmi amintesc mult de jocul de una singură. Cu păpuşile, de-a învăţătoarea, de-a gimnastică, de-a prezentatoarea, în apartamentul în care am crescut, când îi aşteptăm pe ai mei de la muncă.

Nu prea ştiam să împart jucării, pentru că nu am avut cu cine. O vreme, mi-am dorit şi eu un frate sau o soră, apoi mi-a trecut. Probabil mă prinsesem eu că e bine şi să vină toate spre tine…

Şi iată-mă, acum, adult fiind, martoră unei iubiri pe care nu am cunoscut-o. Ştiu cum e să-ţi iubeşţi bărbatul, cum e să-ti iubeşti până la adoraţie copiii, dar nu ştiu ce simt fraţii unul pentru altul.

Mă uit la Ana şi Vlad, îi văd cât sunt de legaţi, cum întreabă mereu unul de altul… chiar primul lucru, dimineaţă. Îi văd cum se joacă, cum se şi bat, cum interacţionează, cum sunt unul pentru altul, unul lângă altul.

Mi-am dorit enorm să am un copil. Nu aş fi îndrăznit niciodată să visez la doi. Şi totuşi sunt mamă de doi. Iar pentru ei, e magic că se au unul pe altul. O iubire pe viaţă! Iubirea de frate şi soră… O iubire pe care eu n-o s-o trăiesc niciodată, sunt doar martoră, zi de zi. Mă uit şi la Răzvan şi la sora lui, care sunt apropiaţi şi se ajută de fiecare dată, necondiţionat. Sper să fie la fel şi Ana şi Vlad”, a mai scris nostalgică și împăcată, fericită, Simona Gherghe.

Pe Vlăduț, prezentatoarea TV, care în toamnă va împlini 45 de ani, l-a născut în 9 mai 2019. Prezentatoarea TV este căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu.

Dar n-a fost simplu ca Ana și Vlad să ajungă aici. „Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Și oricât am citit, oricat am experimentat, până la urmă cheia a fost RĂBDAREA. Cu timpul, copiii s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…”, scria vedeta pe pagina sa de Facebook în urmă cu un an.

Vezi și Simona Gherghe, sfaturi utile pentru mămici: Despre pamperși, renunțarea la suzetă și gelozia dintre frați. Mai face un copil?

Citește și:

Andrei Ștefănescu tocmai a confirmat noua relație. Cine este noua lui iubită

Mario Fresh, pe perfuzii! Înregistrarea cu care artistul și-a îngrijorat fanii: ”După trei zile…”