Cu ocazia acestei zile speciale, prezentatoarea de la Mireasa i-a transmis fiicei sale urări de bine inclusiv prin intermediul rețelelor sociale, prezentând-o publicului așa cum doar ea, ca mamă, o știe.

Iar ce-a ieșit e fix ca Ana: o prezentare jucăușă, dar plină de adevăruri, frumoasă, poznașă, dar și serioasă.

Și nimeni nu și-ar fi imaginat ce nume frumoase de alint i-a găsit Simona Gherghe fiicei sale, primul său copil, foarte dorit și care a venit când a vrut, fără a ține cont de dorința părinților. Prezentatoarea TV avea 41 de ani când a rămas însărcinată.

Simona Gherghe, mesaj duios legat de copiii săi: ”Asta e iubirea. Asta e fericirea!”

„Nuchi face, astăzi, 7 ani! 7 ani de când ne-a schimbat viața.

Ana mea mică se face mare și încerc, în fiecare zi, să țin pasul cu ea. E copilul care îmi pune clipă de clipă oglinda-n față, care m-a împins la cele mai mari schimbări, care îmi „deschide” ochii mereu.

Și, așa cum îi spun de 7 ani încolo, care m-a învățat să fiu mamă…

Sensibilă, capricioasă, puternică, iubitoare de schi și de mare, ambițioasă, cea mai bună prietenă a tuturor pisicilor, așa e Ana, cireșica noastră de mai, „frumoasă ca o floare albă de zăpadă”, vorba cântecului.

La mulți ani, Ana! Te iubim!”, a scris vedeta pe Instagram, unde a postat mai multe fotografii ce surprind momente din existența Anei.

Relația dintre Simona Gherghe și soțul ei, în cel mai mare impas după nașterea copiilor. Cum au trecut peste moment

ana-canta-la-pianSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Simona Gherghe a aniversat recent 7 ani de căsnicie

Recent, Simona Gherghe și soțul ei au aniversat și 7 ani de căsnicie. S-au căsătorit când vedeta era însărcinată, rochia diafană nereușind să ascundă asta.

Pe data de 29 aprilie 2024, Simona Gherghe a aniversat 7 ani de când s-a cununat civil cu tatăl copiilor ei.

„O zi călduță de sfârșit de aprilie, cu familia alături și câțiva prieteni, cu Ana în burta mea, aproape de naștere, cu emoții o mie și multe râsete. 29 aprilie 2017, 7 ani de familia Sandulescu ❤️”, așa scria zilele trecute vedeta pe Instagram, publicând și mai multe fotografii din ziua cea mare, când a devenit doamna Săndulescu.

Simona Gherghe, fotografie rară din vremea când era însărcinată: ”Cu Ana în burta mea!” Se întâmpla în urmă cu 7 ani când spunea ”Da”!

Vezi și Cum arăta Simona Gherghe la primul ei jurnal de știri, în 2002. Era o domnișoară superbă la cei 24 de ani ai săi! dar și Simona Gherghe, mesaj emoționant de ziua mamei sale: ”Cea mai generoasă, cea mai iubitoare! Ana și Vlad sunt atât de norocoși că le ești alături!”

Citește și:

Poze rare cu Mădălina Ghenea în adolescență: „Aveam doar 14 ani când am început să lucrez ca model”. Ireal de frumoasă încă de atunci

Tătuțu din Clanul se întoarce! Încep filmările pentru un nou serial! Cine va juca