Cât despre Zora, aceasta își privește părinții, pe Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, ca pe doi sori. Zora, care a împlinit trei ani, e combinația perfectă între cei doi, moștenind cele mai frumoase trăsături de la fiecare. E o păpușă vie, după cum observă fanii vedetei.

Zora-are-trei-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Zora s-a născut cu o zi înainte ca mama sa să împlinească 26 de ani. „Când s-a născut era un ghem de om de trei kilograme, cu brațe lungi și întinse spre mine. Acum, doi ani mai târziu, își sprijină mâinile pe genunchi și se gândește la ale ei…pentru câteva minute. Apoi, se întoarce la giumbușlucuri și chicoteli, la ce o face fericită.

Are delicatețea unei flori de mușețel și energia unui spectacol. E o combinație magică. Sper să fii mereu o bucurie, un spectacol! La mulți ani, Zora mea!”, a scris Alice pe contul său de Instagram în urmă cu un an, de ziua micuței.

Cât despre Vladimir Drăghia, pe Instagramul său Zora este arhiprezentă. ”Cunoașteți declarație de dragoste mai sinceră, mai puternică, decât încrederea deplină pe care o are copilul în părinte?”, a scris el în dreptul unei fotografii în care Zora este aruncată în aer de tatăl ei, cel care avea să o și prindă.

”Asta cred că este cea mai frumoasă fotografie a noastră de anul acesta. Este cu atât mai frumoasă cu cât are și poveste: Zora nu mai adormise în brațele mele de aproape un an și deși nu prea-mi venea să recunosc nici măcar față de mine, mi-era dor.

Somnul ăsta va fi încercuit gros, cu roșu, în calendarul nostru, mai ales că sunt conștient că pe măsură ce Zorilă se transformă în Zora, semnele astea din calendar vor fi din ce în ce mai rare”, mai scrie vedeta în dreptul unei poze cu Zora dormind la pieptul său, la mare, la sfârșitul lunii trecute.

Vezi și Imagini de colecție cu Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia! Cum au fost surprinși alături de fiica lor de 2 ani

Citește și:

Marius Tucă, diagnosticat cu Covid-19. Primele declarații ale jurnalistului

Interviu EXCLUSIV Horia Brenciu: ”Sunt mereu vulnerabil”