Fetița, în vârstă de 12 ani, i-a trimis starului din „Misiune imposibilă” mai multe mesaje vocale, apeluri și scrisori emoționante prin care îl ruga să se vadă. „Tati, vino acasă!”, l-a implorat Suri, potrivit RadarOnline.

Suri, pe vremea când tatăl ei o scotea destul de des la plimbareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„El a contactat-o pe Suri printr-o persoană, în care are mare încredere, ca să se asigure că Suri este bine. Vrea ca Suri să știe că este alături de ea și că a primit toate mesajele de la ea. El chiar a citit și a ascultat fiecare cuvânt al ei”, a spus o sursă pentru site-ul menționat.

Citește și: Mădălin Ionescu și-a cumpărat un pepene din piață, însă după ce a mâncat din el s-a simțit foarte rău. Ce mesaj le-a transmis tuturor românilor

Tom vrea să facă din nou parte din viața micuței

„Tom a început să-și aranjeze lucrurile pentru a reveni permanent în viața lui Suri și mulți se așteaptă ca acest lucru să se întâmple curând”, a mai adăugat sursa.

Suri locuiește cu mama ei, Katie Holmes (39 de ani), însă reprezentantul actriței a negat informația publicată de site-ul american, spunând că Tom Cruise nu i-a răspuns fetiței lui.

Katie Holmes și Tom Cruise au divorțat în iunie 2012, iar relația lui cu Suri a fost una foarte dificilă de atunci. Biserica scientologică din care face parte Tom, le cere membriilor să rupă legăturile cu cei care renunță la această „credință” și Tom nu a mai putut să ajungă la Suri după ce Katie a părăsit biserica. Drept urmare, Tom a fost foarte absent din viața fiicei lui, iar micuța a suferit foarte mult.

„Tom crede că poate să treacă peste această regulă dură. El construiește o bază în Florida pentru a ajuta biserică scientologică să-și mărească numărul de membrii. Însă, ceea ce face el mai exact, este să pregătească momentul pentru o reuniune cu Suri”, a mai spus sursa.

Starul ausține că simte că a lipsit prea mult de lângă fiica lui și că vrea să facă iar parte din viața micuței.

„Katie nu se va opune niciodată ca Suri să aibă o relație mai apropiată cu tatăl ei. Dacă așa își dorește Tom, cu atât mai bine”, a mai spus o altă sursă din anturajul actriței.

 

Citește și: