Cu doar câteva zile înainte ca Lucia să împlinească  un an, Ricky Martin a publicat o nouă imagine cu micuța Lucia, alături de mesajul „Stăpâna visurilor mele”. Artistul a pozat-o imediat după o băiță, fiind învelită într-un prosop cu cap de leu, iar ochii albaștri și fățuca frumoasă a topit inimile tuturor.

Ricky Martin și-a dorit foarte mult și o surioară pentru gemenii Matteo și Valentino (11 de ani), dar și pentru  Renn, care a venit pe lume în luna octombrie tot cu ajutorul unei mame surogat, iar visul i s-a împlinit.

Lucia si RickySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

 

Este a doua oară când Martin le arată fanilor fața fetiței, pe care încearcă să o țină cât mai mult de parte de lumina reflectoarelor. Prima data a publicat o imagine cu chipul Luciei în luna august, iar fanii au fost în extaz.

 

Ricky Martin s-a căsătorit cu  Jwan Yosef , în ianuarie 2018, iar în septembrie anul trecut au anunțat că vor deveni părinți pentru a patra oară, venind pe lume și băiețelul Renn.  „Iubesc familile numeroase”, a spus artistul. Până acum artistul nu a publicat imagini și cu băiețelul.

Cu toate acesta, artistul pare vrăjit de micuța Lucia, care a venit în viața lor la sfârșitul lunii decembrie anul  trecut, fiind adusă pe lume de o mama surogat ca si ceilalți copii.  „ Anunță emotionati sa anuntam ca am devenit parintii unei fetite frumoase si sanatoase, Lucia Martin-Yosef. Au fost o aniversare si un Craciun, fara indoiala, unice in viata noastra. Fratii ei, ei si Jwan suntem complet indragostiti de ea si recunoscatori ca putem incepe 2019 cu cel mai frumos cadou pe care il puteam primi, cadoul vietii”, a scris artistul in varsta de 48 de ani”, a declarat Ricky pe 1 ianuarie.

 

Citește și: