Potrivit lui Carey Hart, fata trage cu arma de la vârsta de 3 ani, iar în prezent este ”destul de pricepută”.

Anticipând faptul că vor exista și critici, soțul lui Pink a scris pe rețeaua de socializare:Îmi cresc copiii astfel încât să ştie despre armele de foc, cum să le manevreze, cum să tragă cu ele, cum să le depoziteze şi să evite ca ele să cadă în mâna unor neştiutori”.

Mai mult, acesta a ținut să specifice că nimeni din familie nu vânează, iar trasul cu arma este văzut ca un sport.

”Nu există niciun motiv pentru care un copil în vârstă de trei ani trebuie să tragă cu arma”

Reacțiile nu au întârziat să apară, mai ales că clipul a fost vizionat de sute de mii de ori. Unii l-au lădat pe Hart și pe Pink, alții i-au criticat că permit unui copil să pună mâna pe armă.

„Nu există niciun motiv pentru care un copil în vârstă de trei ani trebuie să tragă cu arma. Este vorba doar de cultura americană toxică şi de îndoctrinare care promovează ideea că armele sunt cumva «grozave» şi «o pasiune»”, a scris cineva.

Replica lui Hart, de 43 de ani, nu s-a lăsat așteptată: „Aceasta este părerea ta. Nu critic niciodată oamenii care au opinii diferite de ale mele. Îmi plac dezbaterile şi clarificarea subiectelor sensibile precum acesta. Însă, dacă nu îmi respecţi ţara şi «cultura», am tot dreptul să fiu răutăcios”.

Printre cei care l-au lăudat pe Hart s-a aflat și un șerif, care a spus că e nevoie de mai mulți părinți ca el.

Prin Constituția americană se permite cetățenilor dreptul la armă. Cu toate acestea, subiectul este unul controversat chiar și în SUA, în contextul în care au avut loc mai multe masacre în ultimii ani.

Carey Hart şi Pink sunt căsătoriţi de 12 ani şi mai au un băieţel, Jameson, născut în 2016.

Vezi și Pink și fetița ei cântă împreună. Nu poți spune decât atât: Adorabil! | VIDEO

Citește și: