Smiley și Gina Pistol nu sunt nici primii, nici ultimii părinți celebri care decid să nu arate chipul copilului. Ștefan Bănică și Lavinia Pârva, Cristina Ich și Alex Pițurcă, Anca Lungu, sunt doare câteva, care ne vin acum în minte, la repezeală. Adela Popescu, Andreea Bălan, Cabral au fost și ei în aceeași situație, însă cu timpul, când copiii au mai crescut, au mai pus pe Instagram câte o poză cu ei, în care li se vedea chipul, sau au mai apărut în pictoriale glossy.

marius-moga-fiicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Fetița lui Marius Moga și-a întrebat tatăl de ce îi blurează chipul în fotografii

Marius Moga și Bianca Lăpuște au o fetiță superbă, pe nume Maria Elisabeta, care în toamnă va împlini 7 anișori. Chiar azi, pe 25 iunie, împlinesc și ei 7 ani de la cununia civilă și totul pare roz în familia lor, mai ales că lucrează împreună, la casa de producție a lui Marius, „DeMoga Music”. În aprilie anul trecut, Moga a fost generos și a publicat o poză în care se vede fețișoara frumoasă a fetiței sale, însă micuța are privirea în jos. Recent, într-un interviu pentru Ego.ro, Marius Moga e explicat această alegere pe care unii o tot comentează și contestă, de a nu expune copilul pe rețelele sociale.

„O luăm cu noi, dar, în principiu, la evenimentele unde știm că se fac poze cam evităm. Noi, până acum, nu am postat-o pe social media cu fața la vedere. Ne-a întrebat: „Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?”. Am zis: „Este mai bine. Când o să te hotărăști și o să știi sigur că vrei treaba aceasta, o să o facem.” Încercăm să o creștem ca pe un copil care nu este afectat de supraexpunere”, a declarat Marius Moga pentru Ego.ro.

Citește și: De ce s-a stricat relația dintre Smiley și Marius Moga. Smiley spune în sfârșit lucrurilor pe nume: ”Eram amândoi…”

Citește și: Marius Moga, la psiholog: ”Sunt mulți oameni care suferă din chestia asta”