Recent, aceasta a descoperit în arhiva proprie o fotografie de pe vremea când mezina sa era doar un bebeluș și a ținut să o arate fanilor. Se pare că de mică aceasta iubea tutu-urile, ceea ce nu s-a schimbat deloc, a dezvăluit vedeta.

Pornind de la tutu, aceasta a spus fanilor de pe Instagram și cum îi chinuiește Zori pe ea și pe Paul Ipate.

” Doamneee… Am descoperit fotografia asta in telefon si nu imi vine sa cred cat de mica era Zori!?Tineam in brate un ghem de iubire cu tutu roz. ?Intre timp vorbareata mea de trei ani face balet si e absolut indragostita de tutu-uri! Le poarta in fiecare zi si ne pune si pe mine si pe @paulipate sa facem balet impreuna cu ea!☺️Eu mai arat cum arat pe varfuri… Paul e un spectacol total!”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

 

View this post on Instagram

 

Doamneee… Am descoperit fotografia asta in telefon si nu imi vine sa cred cat de mica era Zori!?Tineam in brate un ghem de iubire cu tutu roz. ?Intre timp vorbareata mea de trei ani face balet si e absolut indragostita de tutu-uri! Le poarta in fiecare zi si ne pune si pe mine si pe @paulipate sa facem balet impreuna cu ea!☺️Eu mai arat cum arat pe varfuri… Paul e un spectacol total! As zice ca trece timpul repede… Insa asta stiam deja. Cel mai bine e sa treaca incarcat cu amintiri frumoase! Asta e cea mai mare bogatie pentru un om. Voi ce va amintiti din primele luni ale puilor vostri scumpi? Sa aveti o zi faina!✨?

A post shared by MAMI pentru?ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) on

Zilele trecute, vedeta posta pe Instagram o fotografie cu ea și Paul la plajă, în Thailanda. Nu e de anul acesta, a recunoscut ea, ci din vremuri mai fericite. ”Zilele astea ne-am facut de cap. Zori e in vacanta la bunici si Achim e la ski.?Asta inseamna ca noi am putut face in sfarsit abuz de Netflix si de momente faine in doi! Asta inseamna si ca ne-am culcat extrem de tarziu si ca am fost cam ametiti la repetitii, insa eu cred ca a meritat. Mai trebuie din cand in cand si putina nebunie pentru parinti, nu?

In poza suntem pe o plaja din Thailanda, intr-o vacanta din ianuarie anul trecut. Acum ne simtim fix la fel, minus plaja, Thailanda, caldura, apa si toate celelalte!”, a scris Jojo cu umor online.

Vezi și Jojo arată excelent în costum de baie, chiar dacă a născut de două ori! Își face vacanța în România și se simte renăscută!

Citește și: