Deea și Dinu Maxer au sărbătorit-o pe Maysa, iar tema petrecerii pare să fi fost unicornii. Baloane în formă de unicorn, tort cu unicorni, orice pentru prințesa familiei, o fetiță îndelung dorită, după cum mărturisesc celebrii ei părinți.

”🦄HAPPY BIRTHDAY, MAYSA MARIA ! 🦄 Sufletul nostru mic, prințesă dorită de-o viață! La mulți ani, Maysa”, a scris Deea Maxer pe contul său de Instagram, unde a postat și mai multe fotografii de la petrecerea unde au fost prezenți mai mulți prichindei.

de-la-ziua-MayseiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Toată familia a fost îmbrăcată lejer, treningul tatălui și al fiului fiind similare, doar că în culori diferite, în timp ce outfiturile fetelor din familie au fost chiar la fel, doar dimensiunile fiind diferite.

Deea este în culmea fericirii de când a devenit mamă de fetiță. Maysa este ca argintul viu și a reușit să le devasteze casa, deși are doar doi anișori!

“Mi-a mâzgălit toți pereții! Trebuie să zugrăvesc toată casa! Nici lustră nu mai avem, am stat trei zile pe întuneric”, povestea recent Deea câteva dintre isprăvile Maysei, la „Xtra Night Show”.

Escapadă romantică la Amsterdam

Soții Maxer tocmai s-au întors dintr-o vacanță romantică petrecută în Amsterdam, oraș care i-a fermecat.

„Am încercat niște afrodiziace care au avut efect de abia după 24 ore.”, a povestit Deea zâmbind cu înțeles.

”E un oraș romantic, boem. La spectacolul cu show erotic ne-au cerut certificatele Covid. Acolo e țară verde, nu e nimeni bolnav.

Și în cartierul roșu am fost de patru ori. Dar nu am cu cine, mi-am ales cel mai cuminte bărbat de pe planetă. Data viitoare merg fără Dinu în Amsterdam”, a mai spus Deea, la Antena Stars.

Vezi și Dinu și Deea Maxer aniversează nunta de dantelă: ”Îți mulțumesc că mă suporți, iar eu mă felicit că te suport”. Imagini nevăzute de la nunta lor, unde mirele a venit pe cal

Citește și:

Shiloh a atras toate privirile pe covorul roșu. Cât de elegantă este!

Cătălin Botezatu a vorbit în premieră despre relația cu tatăl său. Gestul care l-a rănit iremediabil pe designer: ”De atunci mi s-a luat”