Smaranda va împlini doi ani în aprilie, dar deja este copia sa. Același nas ușor în vânt, obrajii bucălați, ochii trași la indigo după cei ai tatălui său.

I-a moștenit inclusiv culoarea părului și felul de a se încrunta. Actorul e atât de mândru de copila sa, încât nu pierde nicio ocazie de a se poza cu aceasta.

Tatăl, mama și fiica petrec momente de neuitat în Maldive, recuperând timpul petrecut acasă, în pandemie.

Codin-si-fetita-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

“Toată e taică’su! (ceea ce știi deja)”, “Prea frumoasă!”, “Exact taică’su! O frumusețe de copil”, “Un înger!”, “Pe când o poză cu toți trei? Sunteți superbi!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți pe pagina de Instagram a lui Codin Maticiuc.

”O dulceață de fetiță!!! ❤️ Asemănare perfectă!!”, ”Mini you”, ”Ce ochi!❤️ Îți seamă mult?”, ”Copy/paste”, ”Minunăție de copil” – continuă mesajele, în aceeași manieră.

Până nu demult, Codin Maticiuc era extrem de discret câne venea vorba despre familie. În ceea ce o privește pe partenera sa, încă e discret, dar zâmbetului Smarandei nu-i poate rezista, așa că o arată și fanilor.

Nu vrea să se căsătorească

Fostul „Crai de Dorobanți” a dezvăluit că motivul pentru care atât el, cât și partenera lui de viață nu vor să se căsătorească constă în faptul că sunt de părere că actul în sine adaugă o presiune negativă asupra relației, în loc să o închege.

”Nu cred deloc în căsătorie. Nu numai ca nu contează, dar aruncă o presiune negativă asupra relației. Vreau să mă trezesc în fiecare zi și sa simt că e opțiunea mea sa rămân în relația în care mă aflu.

Nu am cerut-o în căsătorie. Și probabil nici ea nu ar accepta”,a spus Codin Maticiuc, conform Antena Stars.

Vezi și Motivul pentru care Codin Maticiuc nu vrea să se căsătorească. Cum gândește partenera lui