Fetița lui Catrinel Menghia a devenit mamă, anul trecut, în luna februarie,iar de atunci radiază de fericire. Celebrul fotomodel este foarte mândră de fetița ei, care îi seamănă perfect. La nici doi ani, micuța a cucerit deja internetul.

Catrinel postează adesea imagini cu fiica ei, iar imaginile cu micuța au cucerit internetul. Caroline Leon este adorabilă. Deși are doar un an și jumătate, micuța pozează ca un adevărat fotomodel, moștenind nu doar trăsăturile frumoase ale mamei ei, ci și talentul.

fetita-Catrinel-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Fotografiile cu ea au cucerit internetul și toată lumea a remarcat asemănarea cu mama ei. În plus, vedeta e de nedespărțit de fiica ei pe care o ia cu ea peste tot, chiar și la filmări.

„ Experiența cu Léon la filmări a fost unica . Sunt dependentă de acest zâmbet de care nu reușesc sa ma despart niciodată . Călătoriile și chiar cele de munca , ne unesc , ne fac sa ne simțim fericite , ne ajuta sa ne dezvoltam și sa creștem împreuna ”, recunoaște Catrinel, într-o postare pe Instagram.

Catrinel Menghia (33 de ani) și iubitul ei, producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico (41 de ani), au aniversat pe 20 septembrie , 9 ani de relație. Cuplul are împreună o fiică, Caroline Léon, născută în luna februarie a anului trecut.

Catrinel Menghia și Massimiliano Di Lodovico formează un cuplu de 9 ani

Regizorul Massimiliano Di Lodovico i-a devenit partener de viață lui Catrinel după ce modelul a divorțat de fostul ei soț, Massimo Brambati, în 2011, după o căsnicie de 7 ani.

Divorțul dintre Catrinel Menghia și fostul jurnalist sportiv nu a fost unul lipsit de scandal. Cauza divorțului a fost, potrivit modelului, infidelitatea bărbatului.

„A fost o iubire care a crescut treptat. Noi ne-am cunoscut într-un an în care se punea accent pe acte. În Milano, poliția controla lumea pe stradă pentru permisul de ședere. El m-a întrebat atunci dacă mă voi mărita vreodată cu el. I-am zis că nu știu, da, când o să fiu mai mare, nu știu. Mi-a spus: «Uite ce se întâmplă aici, cu românii, nu sunt bine primiți și vezi toate controalele astea, hai să ne căsătorim».Cam așa a fost. A fost de pe o zi pe alta. M-am îndrăgostit aşa de el și de situație. Avea un copil mic.

Mă păcălea pe mine că, de fapt, fetița stă mai mult cu el pentru că mama nu prea o vrea. Am zis că poate să fie copilul meu. Vedeam așa o familie deja pregătită, a mea.Au fost șapte ani frumoşi de căsnicie şi după aceea s-au întamplat nişte lucruri neplăcute”, a spus Catrinel Menghia, în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Andreea Esca la Europa FM.

Citește și:

Cum arată și ce mai fac gemenele de la Indiggo? Cum au ajuns să se împlice în politică în SUA

O actriță celebră, însărcinată pentru a treia oară! ”Carantina a fost amuzantă…”