„Eu întreb: “Cine e omulețul meu preferat?”
Ea strigă: “Euuuuu!”
[Pauza scurtă]: “Dar și Tiago, mami.”

LA MULȚI ANI, celui mai frumos suflețel!
Celui mai puternic om dintr-o carcasă micuță! Namiko Ibacka face astăzi 4 ani și simt cum îmi iese inima din piept de bucurie și emoție. Pentru că EA face totul mai bun și mai frumos!

Și nu că e a noastră, dar e deșteaptă tare. Deja ne leșină cu raționamentele ei, vine cu niște răspunsuri care te lasă FAZAN. De fapt, ea așa a fost dintotdeauna. Îmi amintesc că abia ajunseserăm din maternitate, ne așteptam la un ghemotoc de iubire semi buimac și ea avea ochii cât cepele, mega atentă și curioasă, focusată și în permanență cu fața la joc. Și așa a rămas, doar că level 100.

Și e familista convinsă! Așa îi este ei cel mai bine, când suntem TOOOOȚI. Ea îi aduce pe toți împreună, 4 generații, și are câte o glumă și o traistă de îmbrățișări pentru fiecare. TE IUBIM, Nami, mai mult decât putem explica prin cuvinte!”, a fost mesajul Andreei Ibacka.

namiko-cabral-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fetița lui Cabral a împlinit 4 ani. Cum a fost la petrecere

Namiko a avut parte de o petrecere la un loc de joacă pentru copii, iar tematica a fost, cel puțin surprinzătoare: Pirații din Caraibe. Tortul este spectaculos, cu figurine pirați, cufăr cu comori, stele de mare și marțipan albastru.

„După bebelușeală și o porție zdravănă de pandemie, aniversarea primilor 4 ani a venit cu dorințe clare din partea aniversatei: PETRECERE LA LOCUL DE JOACĂ. CU PRIETENII MEI, mama și tata. Și cum orice petrecere contemporană are o tematică, nu se întâmplă așa fără brief, cum ne distram noi ca inconștienții la bairamurile de la bloc, sărbătorita a dat tonul.

Să fie o petrecere de prințese, o misiune pentru patrula cățelușilor sau vreo altă aventură roz și cu sclipici? Nici pomeneală! S-a vrut petrecere de pirați. Pirații din Caraibe. După 1 lună și jumătate în Dominicană… mă înțelegeți! Domnul Jack Sparrow e mai popular decât domnița Elsa”, a mai povestit Andreea Ibacka, pe Instagram, în dreptul imaginilor doveditoare.

Cabral (45 de ani) și Andreea (37 de ani) Ibacka au devenit pentru a doua oară părinți pe 5 octombrie 2021, când în viața lor a apărut micuțul Tiago. Pe lângă Namiko, Cabral mai are o fiică de 19 ani, pe Inoke, din relația cu Luana Ibacka. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii”, de la PRO TV, tocmai a anunțat că își ia o pauză de televiziune, pentru a se dedica total familiei.

Citește și: Emisiunea lui Cabral, scoasă din grila PRO TV. Mesajul prezentatorului: „Am obosit. O să mă opresc puțin. Puțin mai mult…”

Citește și: Fiul lui Cabral a împlinit un an. Tiago este adorabil și seamănă foarte mult cu mama lui