Dora va împlini în noiembrie11 ani și se transformă deja într-o domnișoară. Iar artistul este foarte mândru de ea și postează deseori poze cu fetița lui pe pagina sa de Instagram.

temi si doraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Greu de spus cu cine seamănă Dora, pentru că, probabil, a luat de la ambii părinți câte ceva. Cert e că e un copil vesel, cu mare chef de viață, după cum se poate vedea din fotografiile postate online de celebrul său tată.

Aurelian și Monica, de 26 de ani împreună

Cât despre relația acestuia cu Monica Davidescu, aceasta e deja în cel de-al 26-lea an de viață. Întrebat, la un moment dat, care e secretul longevivei lor relații, Aurelian Temișan răspundea, într-o emisiune TV: „E o maturitate care a intervenit între timp. Cred că în suflet am rămas la fel amândoi. Aşezându-ne foarte bine în această viaţă, pe meseriile pe care le avem, unul în faţa celuilalt, eu cred că este parte din succesul sudării noastre.

După cum spunea un prieten bun al nostru când ne-am căsătorit, dacă vrei ca totul să meargă bine, nu încerca să ridici pretenţiile faţă de cel de lângă tine. Mai bine le scazi, ca în momentul în care te surprinde, să fie o surpriză plăcută. Dacă încerci să ai pretenţii mai mari, ai greşit. Dacă ai greşit, ajungi mai rău ca înainte de căsătorie”.

Amândoi au 49 de ani

„Noi ne simţit la fel ca atunci când ne-am cunoscut, cu mult mai maturi ca atunci şi mai echilibraţi şi cu un respect pe care atunci nu ştiam să-l cuantificăm”, spunea cântărețul.

Aurelian și Monica, amândoi de aceeași vârstă, s-au cunoscut la un spectacol și de atunci au rămas împreună. Cât despre Dora, aceasta calcă pe urmele tatălui său, ea fiind pasionată și talentată la muzică. Cântă de la 5 ani și chiar a avut ocazia de a face duet cu tatăl său.

Vezi și Oprah explică de ce a ales să nu se căsătorească niciodată și nici să nu aibă copii

Citește și: