Actriţa este însărcinată în şapte luni, aşa că peste două luni îi va oferi micuţei şi o surioară.

“În urmă cu 2 ani, cam pe la această oră, am avut primele semne care anunţau naşterea Ritei. Eram relaxată şi liniştită pe terasa casei inundată în parfum de tei. Aveam în braţe un bol cu cireşe şi încercam să monitorizez contracţiile.

În dimineata zilei de 11 iunie, la 5.35, am devenit mamă pentru prima oară. Rita a venit pe lume, pe cale naturală, cu o privire plină de încredere şi lumină”, își amintește actrița.

Ce a urmat i-a depășit orice imaginație. ”Orice proiecţie ţi-ai face, experienţa în sine depăşeşte imaginaţia. Au trecut doi ani de la prima noastră întâlnire şi nu ne mai săturam să descoperim lumea prin ochii ei!”, scrie Lausa Cosoi pe Instagram.

”Opreste-te timpule in loc si lasa-ne sa o mai cuprindem in brate pe Rita, asa mica cum este acum! La multi ani, copil bun! Iti multumim ca ne-ai ales! Te iubim! mami si tati”, a mai scris vedeta pe Instagram, postând și două fotografii în care apar în formulă de trei.

Laura Cosoi va naste peste doua luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Actriţa abia aşteaptă să devină mamă pentru a doua oară. “Acum suntem în aşteptarea surioarei şi nu există zi fără ca Rita să nu vorbească cu cea mică din burtică.

Ştim că cel mai frumos cadou pe care puteam să i-l oferim Ritei este faptul că va fi surioară mare. Şi este unul pentru toată viaţa!  Aşadar, azi va fi o zi plină, cu emoţii, dragoste, poveşti şi vise!

În casă miroase a blat de tort copt, la care lucrează Cosmin de câteva ore, şi în braţele mele doarme Rita. Resimt şi surioara în burtică care pare că nu are somn…şi ce bine este să ai lumea toată atât de aproape! La mulţi ani, Rita bună! Să-ţi călăuzească Dumnezeu viaţa!

În luna august voi ţine în braţe două minuni de fetiţe, iar eu mă simt mai femeie ca niciodată!”, mai spune Laura Cosoi, aflată, probabil, în cea mai frumoasă perioadă a vieții ei.

Vezi și La nici 2 ani, fetița Laurei Cosoi are deja casa ei! E în curtea bunicilor

Citește și: