A moștenit ochii de culoare deschisă de la tatăl ei, și zâmbetul de la mama. Și chiar dacă celebri ei părinți s-au despărțit în 2019, Leaa De Seine are parte de toată atenția mamei și a tatălui care, de dragul ei, au rămas în relații foarte bune.

Nu de puține ori, Lea a fost văzută în oraș fie cu tatăl care o răsfață până peste poate, fie cu mama care o îmbracă pe pe o păpușă de podium, cu haine de la cele mai exclusiviste branduri: de la Versace, la Burberry.

Irina Shayk is on mommy duty this morning in NYC!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Părinții au rămas în relații bune de dragul fetiței

Cât despre părinții ei, se poate spune că au trecut cu eleganță peste despărțire. Mai mult dect atât, Irina Shayk (35 de ani) are și acum numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener, Bradley Cooper (46 de ani): ”Este un tată cu normă întreagă, fără bonă. Lea a mers în vacanță cu el pentru aproape două săptămâni. Nu l-am sunat nici măcar o dată.”, a mărturisit supermodelul.

Irina și Bradley s-au despărțit în iunie 2019, după mai bine de patru ani de relație. ”Fosta mea relația este ceva ce îmi aparține, este viața mea privată. Este o parte din mine de care nu vreau să mă detașez”, a declarat frumosul model la vremea respectivă.

Citește și: La 7 luni după ce a adus prematur pe lume gemenii, Ramona Păuleanu îi dezvăluie chipul fetiței sale. E superbă!

xTransformarea uluitoare a lui Francesco, fiul Patriziei Paglieri. Cum a reușit să dea jos 18 kilograme