Și nu oricum, ci cu mare stil! Chiar și un ochi neantrenat își poate da seama, din fotografia postată în mediul online, că micuța Eva are o ținută la care alte fetițe pot doar visa.

Eva Maria, fiica Elenei Udrea și a mai tânărului Adrian Alexandrov, a fost pregătită cu mare grijă pentru prima zi de grădiniță. Mama ei, Elena Udrea, a îmbrăcat-o extrem de cochet, cu un trench Burberry, ciorăpei albi și ghetuțe negre din lac.

Numai trenchul costă 660 de euro, așa că ținuta se apropie, dacă nu cumva chiar depășește, 1.000 de euro!

Cu părul strâns la spate, în agrafe, foarte elegant, Eva Maria arăta ca o păpușică. Micuța apare în poză cu un măr verde în mână, din care se vede că a și mușcat cu poftă. Până și acesta este asortat ținutei sale.

Mogâldeața a fost surprinsă în imagini de tatăl ei, care nu s-a abținut să nu o posteze și pe social media, acolo unde a primit multe aprecieri.

fetita-elenei-udrea-tinuta-de-sute-de-euroSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Fetița fostului ministru al Turismului crește văzând cu ochii. Recent, la împlinirea celor 3 ani, părinții ei au dus-o la Disneyland, în Paris, locul în care desenele animate prind viață, visul oricărui copil și nu numai

Și în această excursie a fost îmbrăcată ca o prințesă, cu un tutu roz.

„La mulți ani, fetița mea minunată! Îți urez să fii sănătoasă, să fii fericită în fiecare zi, să îi ai pe mami, pe tati, pe buni și pe toți cei care te iubesc alături mereu și să poți să faci în viață orice îți vei dori!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Măicuței Sfinte în fiecare clipă pentru că ești în viață mea! Să nu uiți că mama te iubește mereu, cel mai mult pe lume”, a scris atunci Elena Udrea în mediul virtual.

Fostul ministru a oferit și detalii despre surpriza făcută fetiței ei, dezvăluind că micuța dormea neîntoarsă după ziua plină de aventuri. „E obosită, a adormit acum. A fost fascinată de tot ce a văzut. Şi-a cumpărat o rochiţă de aici şi o poartă cu mare mândrie.

Îmi doresc să fie sănătoasă şi fericită, să ne aibă pe noi lângă ea mulţi ani de acum încolo. M-am rugat toată noaptea pentru ea, să crească fericită”, spunea atunci Elena Udrea, într-o emisiune TV.

Citește și:

Cum arată Kim Basinger la doar 67 de ani. A exagerat cu operațiile estetice și e de nerecunoscut

Ce s-a întâmplat cu Zarug după ce a fost eliminat din Asia Express: „M-a dărâmat efectiv”