Fetița Elenei Udrea este de o frumusețe rară. Blonduță cu ochii albaștri, Eva Maria are trăsături extrem de frumoase, iar la doar doi ani pare o adevărată fashionistă, chiar și pe pârtie.

Fosta blondă de la Cotroceni a publicat mai multe imagini cu micuța din vacanța lor de la munte, iar Eva este adorabilă. Echipată cu salopetă de fâș și ghete de zăpadă, fetița a atras atenția internauților.

123104801_10158488395384584_8784274403584145987_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Foarte frumoasă fetița”, „E tare dulce fetița voastră”, „Un copil frumos , reușit! ” „Fetița frumoasă ca părinții ei”, „O minunăție de fetiță”, au scris imediat internauții.

Pe 20 septembrie 2018, Elena Udrea a adus pe lume o fetiţă. De atunci, viața Elenei Udrea s-a schimbat complet. Când s-a născut Eva Maria, Adrian Alexandrov a scris pe Facebook:

„Astăzi, ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, scria atunci logodnicul Elenei Udrea.

Fosta blondă de la Cotroceni a trecut prin experiențe grele de-a lungul anilor, însă a reușit să găsească persoana care să o susțină și să o înțeleagă. Ea pare foarte fericită alături de Adrian Alexandrov, chiar dacă bărbatul e mai tânăr cu 11 ani,mărturisind că au o relație foarte frumoasă.

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva”, a declarat Elena, în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Irinel Columbeanu a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Monica Gabor

Andreea Tonciu: ”Soțul meu este cel care mă împinge să fac operații estetice”