Maria e o mică domnișoară, care și-a păstrat însă aerul de copil. Un copil vesel și curios, care a împrumutat atât din trăsăturile mamei, cât și din cele ale tatălui ei, George Tal, cel care îi e alături Danielei de 14 ani.

Maria e un copil veselSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Întrebată ce o face să fie o femeie împlinită, într-un interviu recent, Daniela Gyorfi a replicat: ”Am o fetiţă de 9 ani, am o meserie care îmi place şi cred că contează foarte mult şi ceea ce faci, satisfacţia pe care ne-o dă şi meseria pe care o avem.

E-adevărat că viaţa poate era normal să fie puţin mai bună pentru mine, dar eu mă mulţumesc că sunt sănătoasă, că am familie, am unde să stau, am maşină. Eu nu uit de unde am pornit! Am fost foarte săracă”.

Daniela Gyorfi are 51 de ani, dar se simte ca la 30 de ani, spune ea.„Nu ştiu cât de important este când spui că ai 50 de ani – desigur, este o cifră mare pentru unii, cât contează cum te simţi. Nu spun că am 20 de ani, spun că mă simt foarte bine în pielea mea la 50 de ani. De fapt, contează cum te simţi, cum te prezinţi, cum eşti tu ca om – că nu poţi fi ridicol – dar contează foarte mult şi încrederea pe care o ai”, declară vedeta.

Nu pot spune că în momentul în care am împlinit 50 de ani, vai, am intrat într-o criză. După sufletul şi după mintea mea, eu mă simt de 30 de ani. Eu sunt o tipă foarte activă, mă maimuţăresc prin casă, mie îmi place să copilăresc, îmi place să am grijă de mine atât cât pot”, a mai declarat cântăreața.

Vezi și Daniela Gyorfi, greu de recunoscut: ”De la atâtea operații nu mai poți sa zâmbești…”

Citește și: