Întrebată de fani cum e Lia, Dana Rogoz a replicat imediat pe Instagram: ”E foarte cumințică”. De altfel, a și postat o fotografie cu Lia dormind, alături având desenată cifra 1 (de la vârsta de o lună pe care tocmai a împlinit-o) din cireșe.

Postarea are și un haștag care spune multe: ”LiaBucuria”. Printre cei care au apreciat postarea se află inclusiv anca Serea, mamă a cinci copii.

 

View this post on Instagram

 

172/366 Varsta: o luna de zile. 🥳💫🎊 . . #sarbatorita #LiaBucuria #onemonthold #onemonthbaby

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Lia a mai avut parte de o premieră. Întreaga familie, inclusiv ea, au luat masa în această formulă extinsă, pentru prima oară, în rulota parcată în fața casei, a mai anunțat vedeta.

”Azi am luat pranzul in rulota parcata in fata casei. A fost de altfel prima intrare a Liei in rulota! Si in timp ce ne uitam la ea cum doarme in babynest-ul asezat in patul rulotei, Radu si cu mine am inceput sa ne facem planuri pentru o calatorie in 4 cu „casuta pe roti”, in viitorul apropiat…”, a anunțat actrița, semn că urmează o vacanță departe de hoteluri.

Vlad, băiețelul vedetei, a suferit un accident

Din păcate, nu e totul roz în familia vedetei. Vlad, băiatul ei, a suferit un accident de bicicletă și s-a ales cu un picior în ghips. ”Un accident de bicicleta…. dar ne facem noi bine repede! Vlad e un baietel tare curajos”, a scris Dana Rogoz optimistă pe aceeași platformă de socializare.

Vezi și Dana Rogoz și-a dus fetița acasă. Cum le-a așteptat soțul și fiul ei. Actrița nu a putut să-și stăpânească lacrimile

Citește și: