Nascută prematur, la doar 29 de săptămâni, fetița Cristinei Cioran a cântărit doar 1.310 grame la naștere. Iar Ema a împlinit ieri 2 anișori! E complet schimbată, un copil vesel și curios, răsfățat cum nu se poate de către mama sa, despărțită între timp de partener, cel cu care nu a mai ajuns la altar, deși erau logodiți.

Cristina Cioran nu mai vrea să audă de bărbați după despărțirea de tatăl fetiței: ”Hai lasă, mersi, nu mai vreau să am grijă de nimeni!” Alex Dobrescu vrea împăcarea

De ziua fetiței sale, Cristina Cioran a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu comoara sa, toată numai zâmbet, privind cu curiozitate tortul aniversar, unul micuț ca ea, dar foarte colorat.

„🎉🎈 La mulți ani, micuța noastră Ema! 🎈🎉 Astăzi este o zi specială, deoarece micuța noastră Ema împlinește 2 ani! 🎂

✨ Nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul și cât de multă bucurie ne-a adus în viața noastră. 🌟❤️🌸

Știu că acești doi ani au fost doar începutul unei călătorii extraordinare. Vom fi mereu aici, alături de tine, pentru a-ți oferi sprijinul și dragostea noastră necondiționată la fiecare pas pe care îl faci. Promitem să te încurajăm și să te ghidăm, să te susținem și să te protejăm mereu 🌈💪”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, vorbind atât în numele ei, cât și al fostului partener. Cei doi sunt în relații bune momentan, de dragul Emei.

ziua-emeiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Alex Dobrescu, primele declarații după ce a fost surprins în club alături de Cristina Cioran: „Sper să ne căsătorim”

În ce relații au rămas actrița și Alex Dobrescu

După o perioadă plină de tensiuni, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au căzut la pace. În urmă cu aproape o lună, actrița declara că nu este loc de împăcare, dar de dragul Emeim ea și fostul partener încearcă să aibă o relație non-romantică armonioasă. Îi leagă pe viață iubirea pentru Ema, copilul lor.

Cum îl înțeapă Cristina Cioran pe fostul iubit, Alex Dobrescu, în timp ce acesta face tot posibilul să o împace: „Degeaba ai lămâi, dacă nu ai…” Mai poate fi vorba despre o împăcare?

„A trecut perioada aceea, ne înțelegem foarte bine, copilul e foarte fericit.

Ce împăcare? Ne înțelegem și avem o relație bună pentru copilaș. Nu, nu! (n.r. nu sunt un cuplu). Dar ce mi s-a stricat cumva viața?! Totul e conform planului. (n.r. dacă vrea să-și refacă viața)”, a declarat vedeta atunci pentru Spynews.

Cu toate acestea, vedeta nu are printre priorități refacerea vieții sentimentale. Pentru moment se simte împlinită ca mamă, iar asta îi ocupă tot timpul.

Vezi și Cu ce se ocupă în prezent Cristina Cioran, acum mamă singură. În ce relații a rămas cu Alex Dobrescu, bărbatul cu care are un copil

Citește și:

Ilie Năstase a împlinit 77 de ani. Ce cadou romantic i-a făcut soția tinerică: „Eu cu Ilie tot timpul glumim atunci când ne amintim de vârsta lui”

Lucian și Augustin Viziru au rupt orice legătură: „Ne-am certat ca frații. Sunt câteva luni”