Mezina fostului președinte Traian Băsescu, are doi copii din mariajul eșuat cu Bogdan Ionescu, și unul cu fostul ei iubit, mai tânăr cu 12 ani, Cătălin Gheorghe. Elena Băsescu și  Cătălin, cunoscut și drept Tomată, au decis să se despartă după o relație de doi ani, în luna septembrie. Deși toată lumea se așteptau să-I vadă în fața altarului, aceștia și-au  spus „Adio’, în mare secret. Cu toate acestea, deși este mamă singură Elena pare că se descurcă de minune cu cei trei copii, având ce-i drept i un mare ajutor și din partea bunicilor.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Pe lângă faptul că este o mămică dedicată, mezina fostului președinte al României pare că se pricepe la afaceri. Recent ea și-a uimit fanii cu noi imagini cu ea și copiii ei, îmbrăcați cu hăinuțe din  noua ei colecție de haine pentru mame și copii pentru sezonul rece. Însă, ceea ce le-a atras atenția tuturor a fost micuța Anastasia, care are deja un an și șase luni  și e incredibil de frumoasă.

Blonduță și cu ochii albaștri, Anastasia zici că e o păpușică și seamănă foarte bine cu mama ei și cu sora ei mai mare. În urma despărțirii de Cătălin, fetița a rămas în grija mamei și pare foarte fericită alături de frățiorii ei.

 

Elena Băsescu și-a lansat prima colecție de haine, în decembrie, anul trecut, și se pare că se bucură de succes.

„Ideea unei colecţii de haine asortate mamă – copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastasiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit „să fie ca mama’, a povestit Elena.