Într-o emisiune TV, Mihai Morar a povestit cum au decurs lucrurile și a arătat-o pe micuța Roua, o fetiță perfectă, născută la termen. Totuși, a spus el, sarcina nu a fost una simplă, vârsta mamei spunându-și cuvântul.

S-a născut cu 3 kilograme și a luat în greutate foarte bine, în prezent fiind un bebeluș dolofan și adorabil. E hrănită exclusiv la sân, nu are nici suzetă, iar singura oară când a gustat atflel de lapte decât de la mama sa a fost în maternitate, a povestit celebrul său tată.

Roua are 4 luni si jumatateSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Potrivit lui Mihai Morar, a fost o diferență clară între Roua și celelalte două fetițe ale sale, Mara și Cezara, care au venit pe lume prematur, cu 1.250 de grame și, respectiv, 1.800 de grame. ”Mara era cât palma mea… Avea o șosețică, îi venea ca o izmană”, a povestit Mihai Morar.

Gemenele au fost născute la numai 33 de săptămâni și 3 zile, fiind aduse pe lume cu ajutorul celei care avea să le devină și nașă, aceeași care a ajutat și la nașterea mezinei Roua.

Revenind la Roua, la cele 4,5 luni ale sale nu se poate lăuda cu prea multe, dar deja reacționează la numele său. ”Bichonul nostru, Olaf, de 5 ani, are momente când nu răspunde la numele lui”, a povestit amuzat Mihai Morar.

Vezi și Mihai Morar a devenit tata a treia oară. Soţia sa a născut încă o fetiță! Prima imagine cu noul membru al familiei

Citește și: