Mii de like-uri și urări de bine au venit din toate părțile, ceea ce arată cât de iubită e mama ei.

carolina-sarbatoritaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Dacă nu ai ghicit despre cine este vorba, află că este căsătorită cu un designer la fel de celebru de la noi. Da, e vorba despre Alina Sorescu, mamă de fete!

Fiica ei cea mare, Carolina, a împlinit astăzi 7 ani și s-a bucurat de un tort în culorile curcubeului. La fel de mult s-a bucurat și sora ei mai mică, Raisa. Ambele au fost gătite de sărbătoare, în ținute similare, admirate de internauți.

Alina Sorescu, care este cunoscută încă din vremea adolescenței, este căsătorită cu designerul Alexandru Ciucu, furnizor al Casei Regale. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2010 şi între ei există o diferenţă de vârstă de zece ani. Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit o dată înainte de întemeirea unei noi familii alături de Alina Sorescu.

În ultima vreme au existat zvonuri legate de un ”divorț iminent” între cei doi, dar cuplul preferă să nu plece urechea la așa ceva, ducându-și viața de familie liniștit, departe de ochii lumii.

Vezi și ”Doamne, aceasta mândrețe de copilă este fetița mea!” O recunoști? E mezina unei prezentatoare TV foarte iubite de la noi!

Citește și:

Anca Țurcașiu a suferit cumplit după divorț. E mai slabă ca oricând. Câte kilograme a dat jos?

O recunoști? Avea să devină una dintre gimnastele noastre de top! A știut de mică ce vrea să facă în viață