Alina Pușcas are o familie faorte frumoasă alături de soțul ei,  medicul stomatolog Mihai Stoenescu, iar drept dovadă stau imaginile postate de vedeta TV din vacanță.

Cei doi și-au luat cei trei copii și au plecat în vacanță în Corsica, unde au închiriat o barcă. Vedeta Antena 1 pare foarte fericită și relaxată în imaginile postate pe contrile de socializare. Însă, fanii au observat imediat cât de frumoși sunt copiii Alinei, în special fetița cea mare, Mellisa.

fetita AlinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Micuța va împlini în octombrie patru ani, dar a moștenit perfect trăsăturile frumoase de la părinții ei. Blonduță, delicată și ochii deschiși la culoare, fetița este adorabilă.

„Meli în greacă înseamnă miere. Așadar, deși e Scorpion, cea mică va fi dulce ca mierea”, declara Alina despre fiica ei, la scurt timp după ce a născut, și se pare că a avut dreptate.

Alina Pușcaș face 400 de abdomene pe zi

Alina Pușcaș arată minunat în costum de baie șir ecunoaște că s-a pregătit intens pentru a arăta cât mai bine în vacanță. Ea a ținut dietă până acum o lună și face zilnic foarte multă mișcare petnru a avea un corp tonifiat și un trup bine lucrat. Vedeta Antena 1 a mărturisit că se  mândrește cu abdomenul ei pentru care a muncit foarte mult ca să-l obțină: face câte 400 de abdomene pe zi.

„Am terminat dieta acum 1 luna. Mananc normal, 3 mese pe zi, cantitati decente (nu ciugulesc intre mese) , evit sarea in continuare , mananc de 2 ori pe saptamana dulciuri si paste fainoase, apa plata in jur de 3 l pe zi si…am adaugat sport (cam 400 abs /zi – pt cei ce m-au intrebat deja)”, a mărturisit Alina.

Citește și: