Rebeca a împlinit vârsta de 7 ani, iar atât mama ei, cât și tatăl ei i-au transmis mesaje emoționante, din suflet.

”La mulți ani, iubirea mea, inima mea și fericirea mea! Mami te iubește enorm. Te divinizez”, a scris Andreea Tonciu pe Instagram.

Reacția fiicei Andreei Tonciu după ce și-a văzut mama la Survivor România: „Plânge non-stop…”

Dar cel mai mult s-a bucurat Rebecca de petrecere, una de proporții, desprinsă din basme.

Tort de prințesă!

Vedeta face orice pentru fiica ei, iar acest lucru se vede de fiecare dată când o răsfață cu cadouri sau îi organizează petreceri. Ei bine, acest lucru s-a întâmplat și acum, când Rebeca a împlinit 7 ani. Această zi nu putea să treacă fără o petrecere pe cinste, la care orice copil ar visa.

Andreea Tonciu a împărtășit cu fanii toate aceste momente speciale și a publicat imagini de la petrecere. Rebeca a avut o mulțime de invitați, iar fiecare detaliu a fost pus la punct, astfel încât totul să arate perfect. În imagini se poate observa că decorul este roz și a fost creat special pentru Rebeca de o echipă de profesioniști.

De asemenea, la petrecere au fost invitați și actori, care au interpretat personajele preferate ale copiilor.

Dar de departe atracția principală a fost tortul, unul roz, cu etaje, fluturi și flori. Ce a smuls însă copiilor strigăte de uimire a fost partea de sus a acestuia, mobilă, unde trona o balerină. Un adevărat tort de prințesă!

rebecca-si-tortul-aniversarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Răsfățată de ziua ei în Dubai

Andreea Tonciu are o familie de invidiat, în care plutește iubirea și dragostea. În urmă cu puțin timp, vedeta a fost alături de familia ei în Dubai, un cadou de la soțul ei cu ocazia împlinirii a 37 de ani.

Andreea Tonciu, despre foștii ei iubiți: „Numai urâți!”. Ce face ca actualul să nu o trădeze: ”Un bărbat dacă vrea să se ducă la alta, se duce și cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală”

Daniel Niculescu i-a adus zâmbetul pe buze soției lui și după ce i-a cumpărat o pereche de sandale pe care și le-a dorit.

De ce Andreea Tonciu nu mai doarme în același pat cu soțul ei. În ce condiții ar divorța: ”Aşa ceva nu iert”

”Azi sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit până acum: Pentru experiențe, pentru emoții, pentru întâmplările care mi-au călit răbdarea, pentru neprevăzutul care mi-a dat peste cap planurile, dar mi-a deschis noi orizonturi.”, a scris Andreea Tonciu pe Instagram, în urmă cu o lună.

Vezi și Andreea Tonciu a fost operată de urgență! Primele declarații: „Am zis că mor”. De la ce i s-a tras totul. Se poate întâmpla oricui!

Citește și: