Sofia a împlinit 11 ani în luna mai și deja s-a transformat într-o adevărată domnișoară și cu siguranță va frânge multe inimi. A moștenit trăsăturile de la mamei ei și de la o zi la alta se face și mai frumoasă.

„ Timpul se dilată când vine vorba de copiii tai. Parca ieri era bebelus, ai clipit puțin si, paaac , ai lânga tine o domnisoară in toata regula. Ne-am dorit-o mult pe Sofia, aveam niste vecini care aveau o fetita absolut adorabila si care ne-au impulsionat cumva si pe noi, dupa ce ei s-au chinuit 7 ani sa aiba un copil. Aveam 30 de ani pe atunci si am ramas insarcinata la doua luni dupa ce ne-am decis ca vrem un copil. Am aflat vestea cea mare cand am plecat in vacanta in Bali si, cand i-am spus lui Lucian, am crezut ca o sa lesine de fericire.  Acum lesina in fiecare zi cand isi vede comoara, pe Sofia Maria, fetita lui tata, iar eu sunt cea mai mandra de ea si de personalitatea pe care o are”, a scris artista în ziua când fiica ei a împlinit 11 ani.

13879265_10153994955574753_1285297397683694202_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Copila îi calcă deja pe urme mamei sale și îi place să danseze și are și ureche muzicală.

Mai exact,  Andreea a mărturisit că fiica ei, Sofia, este foarte talentată și ar putea să aibă succes într-o carieră muzicală, fiind mult mai talentată decât era ea la vârsta ei, dar vrea să o lase să se bucure de copilărie. În plus, ea se poate lăuda cu o o performanță uluitoare. La doar 11 ani, a câștigat multe premii la dans.

„Eu cred că este mult mai talentată decat mine. Dansează foarte, foarte frumos. Are un talent nativ. Face dans de performanță și a câștigat multe premii la concursuri internaționale. A fost în Croația, Italia, Austria, Grecia. Are mai multe premii și medalii decât am eu. Nu mai am pe unde să le pun în casă, atât de multe sunt! Cântă, are ureche muzicală, nici nu trebuie să lucrez mult cu ea. Noi o vom sprijini în orice va alege ea să facă. Au solicitat-o multe televiziuni pentru show-urile lor, dar am considerat că este mai important să aibă o copilărie liniștită’, a spus artista.

Andreea susține că pentru ea cel mai important lucru este să fie alături de copiii ei. „Să fii alături de copiii tăi este cel mai important lucru. În orice familie contează ca părinții să se implice în educația copiilor. După cum stiți, eu fac eforturi mari să fiu alături de copiii mei și să mă implic în viața lor, cu tot ce presupune. Dacă am muncit atât de mult în acești ani, acum a venit momentul să investesc în educația lor prin școli bune și prin profesori buni. A fi alături de copiii tăi este cel mai important lucru. Nu rămâne nimeni cu averea, ci cu educația, căci ea se va vedea mai târziu. Nu atât banii contează, ci cât ești de aproape de copiii tăi’, a mai spus ea.

Citește și:

Connect-R, pe mâinile medicilor! Cu ce boală se confruntă artistul la numai 38 de ani: „Te poți nenoroci”

Meghan Markle și prințul Harry au dat lovitura. Au reușit o performanță uluitoare