O fetiță de care mama ei și tatăl, Sergiu Constantinescu, sunt foarte mândri. De altfel, Alessandra Stoicescu postează frecvent pe rețelele de socializare fotografii cu micuța, în cele mai haioase ipostaze.

Sara, la cinci luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Sara este pregătită în prezent pentru primul său zbor cu avionul. Deși unii ar spune că e un pic cam devreme, Alessandra și soțul ei au propriile argumente pentru care sunt de altă părere.

„Plecăm în prima vacanţă prin lume cu Sara. Cu grijile fireşti, am făcut ce cred că e obligatoriu când cel mai important este să-i fie bine puiului tău: documentare şi sfaturi de la medici şi specialişti.

Am ales un zbor într-un interval în care Sara doarme şi care îi permite să mănănce la decolare şi aterizare.

Deşi nu era încă obligatoriu, are locul ei în avion ca să putem instala scoica în care este obişnuită să doarmă când călătoreşte şi în care este şi protejată mai bine decât în braţe”, a scris jurnalista pe rețelele de socializare.

Nu are bonă

Familia este în formulă completă tot timpul, Alessandra și soțul ei alegând să nu apeleze la o bonă. ”De la început noi am vrut să stăm noi doi cu ea, eu şi Sergiu lucrăm împreună în trust şi în felul acesta am putut să ne armonizăm programul. Eu am stat acasă, el a lucrat. Dar îndată ce putea, eram împreună cu Sara, făceam totul împreună, mai puţin alăptatul, evident.

Nu cred că o să avem nevoie de ajutor susţinut, sigur că vor fi momente în care vom avea nevoie şi este o asistentă de pediatrie care poate să vină să ne ajute, dar sunt convinsă că ne putem descurca singuri şi aşa a fost planul de la început”, povestește vedeta.

Sara e deja învățată cu călătoriile, mai povestea Alessandra Stoicescu pentru Ok!. ”La două săptămâni am plecat la Predeal, apoi o săptămână la mare, la locuinţele unor prieteni, pentru că aşa e mai simplu.

Când pleci cu copil mic, pleci cu jumătate de casă, trebuie să ai de toate: şi pătuţul ei, şi baby nestul, şi biberoanele pentru supliment, absolut tot ce e nevoie. Nu e simplu, dar din momentul în care ne-am bucurat de această binecuvântare, am ştiut că vrem să fim alături de ea peste tot.

Şi să ştii, copiii care sunt luaţi de părinţi cu ei în toate vacanţele, devin şi mult mai liniştiţi, pentru că nu au sentimentul că-s abandonaţi, că se întâmplă ceva fabulos fără ei, şi nu dezvoltă sentimente de frustrare”, mai povestea vedeta.

Vezi și Alessandra Stoicescu a devenit mamă la 43 de ani! Prima imagine cu bebelușul

Citește și: