Roxana a împlinit pe 28 iulie vârsta de 8 ani și probabil a avut una dintre cele mai frumoase aniversare. Micuța a fost sărbătorită de familia la care probabil doar visa până în urmă cu trei ani, iar artista a pus un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

113313377_2859780330800220_3882879577375725168_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3


„La mulți ani, minune! Te iubesc”, a scris Dana Nălbaru, alături de două fotografii, în care Roxana suflă fericită în lumânările din tortul ei.  

Dana și Dragoș au decis să o sărbătorească pe micuța Roxana discret, în familie, în grădina casei lor din Balotești, așa cum au făcut și la ziua fiului lor, Kandri.

Dana și Dragoș au povestit că au adoptat-o pe Roxana, pentru că  și-au dorit să facă un bine, unui copil care avea cu adevărat nevoie de ajutor. Și  așa au găsit-o pe micuța cu ochii calzi și triști care a trecut  prin multe greutăți la o vârstă foarte fragedă.

„A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri (n.r. băiețelul lor). Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”, a povestit Dana într-un interviu mai vechi.

Citește și:

Ce se întâmplă cu Adriana Trandafir la o lună după ce a fost diagnosticată cu COVID -19

39 de ani de la nunta prințesei Diana cu prințul Charles! Detalii și imagini inedite de la nunta secolului