Vremea a trecut și fetița ei, Zaynab, rod al iubirii blondei cu rapper-lui Glance, originar din Yemen, pe numele lui adevărat Islam Faris Mohamed Ismail Almasany, a crescut. Seamănă tot cu o păpușă, dar ceva mai mare.

Zaynab a implinit 9 luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În urmă cu câteva zile, cântăreața a postat pe Instagram o fotografie cu Zaynab, lăsând și următorul comentariu. ”Acum 1 an… pe 1 iunie…am strigat in gura mare ca sunt însărcinată în 25 de saptamani! Tinusem prea mult timp secretul si simțeam că explodez.

Azi..un an mai tarziu ..ii multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sănătos și frumos care peste 2 zile va împlini 9 luni. La muuulti ani cu sănătate..MINUNEA MEA”, a scris ea pe Instagram, în aprecierile fanilor săi.

Fanii artistei văd destul de des pe contul Adinei și un băiețel, Maximilian. Nu e copilul cântăreței, ci al surorii ei. Cei doi au însă o relație foarte apropiată, Iar Maximilian, în vârstă de 4 ani, e ca un frate mai mare pentru Zaymab.

Adina Postelnicu și Glance sunt împreună din 2014

După un divorţ şi alte câteva relaţii eşuate de iubire, blonda Adina Postelnicu pare că şi-a găsit în sfârşit liniştea în braţele rapper-lui Glance, originar din Yemen, pe numele lui adevărat Islam Faris Mohamed Ismail Almasany.

Cei doi s-au afişat pentru prima dată împreună la nunta lui Connect R, care a avut loc în toamna lui 2014, recunoscând astfel în faţa tuturor că formează un cuplu. Până a avea o relaţie amoroasă, cei doi au colaborat la mai multe piese şi au devenit foarte buni prieteni. „Îmi place totul la ea, dar până să o cuceresc eu, mi-a luat-o ea înainte. M-a cucerit cu şarmul, cu inteligenţa ei şi cu felul în care arată. Eram prieteni buni de câţiva ani şi nu ne-am gândit niciodată că vom ajunge aici. Pur şi simplu ne-am îndrăgostit”, declara Glance în urmă cu ceva vreme.

Vezi și Adina de la Heaven nu își botează fiica. Iată de ce

Citește și: