Așa s-a întâmplat și zilele trecute când Adelina a publicat o imagine cu fiica ei, în care micuța îmbrăcată cu un tricou roșu cu buline albe și pantaloni albi asortați cu o fundiță albă mare pusă pe cap, se uită cu ochii mari și albaștri la cemra de fotografiat. Fotografia i-a topit imediat pe admiratori și în scurt timp a strâns peste 50.000 de like-uri.

De același succes se bucură și celălalte fotografii cu frumoasa Zenaida Maria, micușa devenind o adevărată vedetă pe Instagram. Deși au trecut doar cinci luni de când a venit pe lume, ea strânge pe rețelele de socializare mai multe like-uri decât mama ei.

AdelinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și:  Măcar unul dintre băieți îi calcă pe urme. Fiul lui Arnold Schwarzenegger din afara căsătoriei îi seamănă tot mai bine, inclusiv la mușchi!

Adelina Pestrițu vrea să devină din nou mamă

Zenaida Maria a venit pe lume pe 3 august, anul trecut, și a fost botezată în luna noiembrie. Adelina Pestritu și Virgil au sărbătorit cu o petrecere de poveste botezul micuței Zenaida Maria și au petrecut până-n zori alături de invitați, familie și prieteni. “Botezul Zenaidei a fost asa cum ne doream. Suntem extrem de fericiti ca toti invitatii s-au distrat pe cinste si le multumim din suflet ca ne-au fost alaturi. Visul nostru s-a transformat in realitate, iar cu ajutorul tuturor avem un album plin de amintiri minunate de la prima petrecere a micutei noastre”, a spus Adelina.

Deși abia a devenit mămică, Adelina spune că nu are de gând să se oprească aici și  își dorește și alți copii. Frumoasa vedetă speră să îi ofere cât de curând un frățior sau o surioară micuței Zenaida.

Citește și: