În urmă cu doi ani, Adelina Pestrițu devenea pentru prima dată mamă. Micuța Zenaida le-a adus multă fericire părinților ei.

Adelina-i-a-organizat-ziua-la-o-piscinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Pentru că micuța este cel mai de preț comoară a lor, Virgil și Adelina au ținut să o sărbătorească cu mare fast. Ei i-au făcut cadou o petrecere tematică de neuitat la piscina unui restaurant de lux, de unde nu au lipsit nici candy-barul și nici Minnie și Mickey Mouse, personajele ei de desene preferate. Decorul a fost ales cu atenție: sute de baloane gigant de culoare roz și jucării de pluș supradimensionate, iar Zeny a fost înconjurată de prieteni și multe cadouri. În plus, tortul micuței a fost unul spectaculos, roz și pe patru etaje.

De ziua ei, Zeny a dansat, a mâncat dulciuri, s-a jucat, dar s-a bălăcit și în piscină, iar imaginile de la petrecerea ei sunt adorabile.

Zenaida Maria a fost un copil foarte dorit de părinții ei, drept dovadă Adelina Pestrițu și soțul ei au grijă să nu-i lipsească nimic fiicei lor și petrec foarte mult timp cu ea. Micuța este un copil  foarte cuminte și e adorabilă, moștenind frumusețea părinților ei.  

„De când Zenaida-Maria și-a făcut apariția, nu trece zi fără să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul divin pe care l-am primit atunci când El ne-a considerat pregătiți”, a povestit Adelina.

„De 2 ani, viața noastra este o reală bucurie alături de tine!
Să fii cea mai fericită și împlinită! Te iubim din tot sufletul”,  a scris Adelina la o poză cu fiica ei.

Citește și:

Nicole Cherry vine cu o veste mare! A făcut anunțul de pe plajă, în costum de baie

Andreea Mantea se pregătește de nuntă. Ce frumos e inelul de logodnă