E multă armonie în casa lui Pepe, iar în centrul atenției este fiul lui cel mic, Pepe junior, care a fost botezat de curând. Micuțul, un bebeluș adorabil, blond, cârlionțat și cu ochii albaștri, este tare iubit de surioarele lui din partea tatălui, Rosa Alexandra și Maria, care apar mereu în poze ținându-l în brațe, hrănindu-l cu biberonul sau jucându-se cu el. În cele mai noi imagini publicate de Pepe pe InstaStory, fiica lui cea mare apare cu frățiorul în brațe, în fața unui brad superb. Solistul a scris: „Primul brad din viața lui Pepe”.

pepe1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Pepe s-a însurat a treia oară

După nici doi ani de relație, Pepe a dus-o pe Yasmine Ody la Starea Civilă. Se iubesc, se potrivesc, iar fiul lor, care a venit pe lume pe 7 iunie, i-a unit și mai mult. Informația că Pepe s-a însurat a treia oară a fost confirmată de către Giani, fratele solistului.

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tam-tam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi. De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou”, a declarat Giani pentru Playtech.ro.

Fetele lui Pepe au și o surioară vitregă

Solistul mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Rosa Alexandra Pascu și pe Maria Pascu. Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat în 2011. Și Raluca Pastramă, femeia de care Pepe s-a separat la finalul anului 2020, după o relație care a durat mai bine de opt ani, și-a refăcut viața sentimentală cu un tânăr de origine arabă, pe nume Ibrahim (29 de ani), care are mai multe afaceri în România. Cei doi s-au căsătorit, în secret și au și un copil, o fetiță.

Citește și: VIDEO Ploaie de vedete la botezul fiului lui Pepe. Andra și Cătălin Măruță, reacție emoționantă când l-au văzut pe micuț

Citește și: Pepe s-a însurat a treia oară! Cum s-a dat de gol Yasmine Ody, femeia care l-a făcut tată de băiat. Confirmarea a venit de la fratele solistului: „Sunt căsătoriți de mult”