Fiica cea mare a actriței și a lui Chris Henchy, Rowan, are 15 ani, iar sora ei, Grier, are 12. Amândouă sunt niște domnișoare extrem de zâmbitoare și încrezătoare în propria persoană, după cum chiar Brooke a recunoscut.

Într-un interviu recent, actrița a admis că fetele ei sunt mult mai încrezătoare în propria persoană decât era ea, la vârsta lor. Brooke a spus în nenumărate rânduri că, în adolescență, imaginea de sine era complet deformată, ea văzându-și numai defectele. Mai cu seamă se vedea grasă, comună, deloc interesantă. Nici mama ei nu a ajutat-o deloc în acest sens, sădind în ea și mai multă neîncredere.

Cu toate acestea, a pus-o la muncă de mică, lansând-o în reclame.

”Sunt invidioasă pe ele!”

Revenind la fiicele ei, Brooke declară: ”Sunt mult mai mature decât am fost eu. Sunt mult mai încrezătoare în propria persoană, mai conștiente și încrezătoare în fizicul lor. Au aceeași încăpățânare și forță pe care am o am eu, dar îndreptată în direcția bună. Sunt invidioasă pe ele! Dar, bineînțeles, eu am creat-o”.

fiicele lui Brooke ShieldsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Atât Rowan, cât și Grier își doresc o carieră în modelling. Mama lor le sprijină, dar insistă ca educația să fie pe primul loc. ”E o industrie dură, care te poate dărâma psihic. Apoi, ei (angajatorii – n. red.) te vor când te vor ei și tu trebuie să fii acolo pentrua audiții și reclame sau ședințe foto, dar fetele mele nu lipsesc de la școală”, a declarat actrița, menționând că, personal, s-ar fi pierdut demult dacă nu ar fi avut și educație în spate. ”Intelectul meu a fost cel care m-a salvat din această nebunie și mi-a dat perspectivă, viitor”.

Foto: NorthFoto

Vezi și Brooke Shields, actrița din „Laguna albastră”, a pozat în costum de baie  la 53 de ani! Arată fabulos

Citește și: