Filmările s-au încheiat recent, iar Adrian Nartea profită de timpul liber pentru a ieși cu fiicele sale la plimbare sau la joacă. E actor, dar cea mai importantă misiune a sa rămâne cea de tătic. E părinte pentru două fetițe absolut adorabile.

În cea mai recentă postare de pe Instagram, actorul a publicat un video cu mezina familiei, Petra. Micuța, care va împlini 1 an în luna martie, stă cuibărită într-un port bebe și zâmbește frumos, în timp ce tatăl ei o filmează.

„Asta e definiția de “topit”… sunt topit după ea… și după ea…#Petra”, a scris Adi Nartea pe Instagram, unde a primit peste 200.000 de aprecieri. Da, atât de iubit estre actorul.

cea-mica-nu-are-un-anSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

„Sunteți superbi de frumoși amândoi”, „Și eu m-am topit, adorabilă, îmi vine sa o pap și eu. Să fiți sănătoși toți”, „Să iți trăiască îngerașul, te topești când vezi așa o scumpete. Mult succes, fericire și bucurii alături de cei dragi, „Nu există sentiment mai frumos și privire mai blândă”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor pentru actor și fetița lui.

Atunci când nu este la filmări, Adrian Nartea își dedică tot timpul familiei sale. El mai are o fiică, Mara, în vârstă de 6 ani.

Într-un interviu recent acordat Pro TV, Adi Nartea povestea cum este el în spatele camerelor: „Pun costumul lui Vlad pe umeraș, îmbrac pantalonii scurți și tricoul și merg să mă joc cu fetele.

Vlad este câteodată, când mai am nevoie de el. E parte din mine, îmi place, m-a învățat destul de multe Vlad, dar să nu uităm totuși că mai există și pantaloni scurți”.

Vezi și Victoria Răileanu, Micky din ”VLAD”, confesiuni după divorț

Citește și:

Charlene de Monaco „aproape a murit”, afirmă prietenii prințesei

Keely Shaye Smith nu are complexe! Cum a fost surprinsă la cumpărături soția lui Pierce Brosnan