Reality show-ul Ferma vedetelor revine, în curând, cu un nou sezon și noi provocări pentru 12 celebrități care au ales să renunțe la confortul lumii moderne pentru a trăi experiența vieții lor.
Dacă anul trecut ferma și-a întâmpinat concurenții cu un frig năpraznic, în mijlocul pădurii, fiind izolați și fără nicio urmă de civilizație în jur, anul acesta Iulia Vântur și nea Rață le pregătesc o mare surpriză: Ferma vedetelor se mută în Cipru! De această dată și mai departe de civilizație, într-o fermă cipriotă abandonată, fără curent electric, telefoane mobile, internet, fără contact cu familia sau prietenii, cei 12 concurenți vor trebui să conviețuiască și să se descurce într-un mediu absolut nou. Toate aceste lucruri se vor vedea, la PRO TV, în lupta pentru titlul de Fermierul anului!

Credit foto: Pro Tv

Nea Rață

Lili Sandu, Ami și Viorel Sipoș au acceptat provocarea Ferma vedetelor

Obișnuiți cu scenele de concerte, cu camerele de luat vederi din platourile de televiziune, dar mai ales cu lumina reflectoarelor, Lili Sandu, Ami și Viorel Sipoș au hotărât să renunțe timp de 3 luni la toate acestea. EI vor participa la al doilea sezon Ferma vedetelor, alături de alți 9 concurenți.

Lili Sandu, actriță și cântăreață cunoscută publicului pentru filmele și serialele de televiziune în care a apărut, are o poveste demnă de Hollywood! Timp de 6 ani, Lili Sandu a studiat actoria în Los Angeles, alături nume sonore ale cinematografiei internaționale. Fire aventuroasă, mereu în căutare de provocări noi, Lili a acceptat pariul de a se lupta pentru titlul de Fermierul anului: „Sunt o fire competitivă și îmi place spiritul competiției! O să lupt cu toate armele în bătălia pentru acest titlu pentru a-mi demonstra că-mi pot depăși limitele!”, a declarat Lili Sandu.

Credit foto: Pro Tv

Lili Sandu

Ami, absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, a devenit cunoscută publicului din România prin intermediul hitului Trumpet lights. Un alt succes sonor din repertoriul cântăreței este piesa Deja-vu! Colaborarea cu Grasu XXL a reușit să doboare 20 de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit 6 premii la diferite evenimente muzicale din România! Pasionată de muzică încă din copilărie, Ami a învățat să cânte la vioară, câștigând numeroase concursuri de specialitate. „Sunt o persoană puternică, ambițioasă și mă pot adapta foarte repede chiar și în cele mai imposibile condiții. De abia aștept să încep lupta pentru Fermierul anului!”, a mărturisit Ami.

Credit foto: Pro Tv

Ami

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, cu mii de concerte în palmares și zeci de hituri, constănțeanul Viorel Sipoș, membru al uneia dintre cele mai de succes trupe – 3SE, va lăsa deoparte pentru o perioadă proiectele sale pentru a participa la una dintre cele mai mari provocări din viața sa! „Proiectul Ferma vedetelor reprezintă o provocare mare și o experiență interesantă! Vreau să-mi testez limitele și să-mi înving cel mai mare adversar care e… însuși Viorel”, a declarat acesta. Oare viața de la malul Mării Negre îl va ajuta în experiența de la malul Mării Mediterane?

Credit foto: Pro Tv

Viorel Sipoș

Credit foto: Pro Tv

Vezi şi locuri de vizitat în Cipru!