Dacă în primul sezon concurenții s-au duelat pentru titlul de Fermierul anului într-o locație ascunsă în mijlocul pădurii, de această dată cei 12 se vor înfrunta într-o locație exotică din Cipru. Concurenții din Ferma vedetelor sunt: Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă.

Din paradis direct la condiții rudimentare

Primul contact al celor 12 vedete cu Ciprul a fost exact așa cum își imaginau: o plajă însorită, mulți palmieri și o faleză superbă. Însă, paradisul pentru ei nu a durat foarte mult. Ajunși în locație, și-au dat seama că viața la fermă nu este tocmai ruptă din rai și vor trebui să locuiască în condiții similare cu cele de acum 100 de ani, într-un loc izolat și lipsit de confortul stilului de viață modern.
Imaginea fermei părăsite nu i-a demoralizat pe concurenți, ci, dimpotrivă, i-a mobilizat să se apuce de treabă cât mai repede și să facă tot posibilul pentru a atinge scopul final: transformarea fermei într-una funcțională.

Surprize în urma muncii prestate

Iulia Vântur și nea Rață vor avea grijă, ca de fiecare dată, de bunul mers al lucrurilor, le vor da concurenților sarcini și sfaturi, dar le vor și recompensa munca cu diverse avantaje și surprize.
O nouă cultură, o nouă fermă, noi concurenți și noi provocări, altă țară, altă distracție, peisaje superbe și multă muncă, o bătălie strânsă, alianțe, prietenii, strategii de joc. Toate aceste lucruri se vor vedea din 16 februarie, la PRO TV, în cel de al doilea sezon Ferma vedetelor!

Credit foto: PRO TV