Inoke și Noah au obținut note mari la examenul de capacitate, ceea ce le-a adus admiterea la niște licee de prestigiu. Frumoasă fiică a lui Cabral a intrat la liceul „Jean Monnet”, în timp ce Patrick a fost admis la Colegiul Național Iulia Hașdeu. Vestea a dus multă bucurie pentru cele două familii.

Inoke a obținut la examenul capacitate 8,70, nota fiindu-i ridicată de media de absolvire mare,  9,53, reușind astfel să intre la liceu, profilul Filologie,  cu media 8.86. Inoke este fiica lui Cabral , pe care o are cu fosta lui soție,  Luana. Deși au divorțat, ei au rămas foarte buni prieteni, reușind să-și crească și să-și educe copilul împreună frumos. Luana Ibacka  și Cabral au avut o relație frumoasă de 5 ani, în care au devenit părinți. Ei au fost căsătoriți doar doi ani, iar apoi au divorțat.

Patrick, fiul mijlociu al lui Bittman,  a obținut la examenul capacitate 9,43, însă media de absolvire a fost mai mică de 9,33, fiind admis la colegiul Iulia Hașdeu, profuilul Filologie  cu 9.40. Emoțiile au fost și mai mari pentru celebrul artist, pentru că fiul lui cel mare , Alex , a susținutși el examenul de bacalaureat, urmând acum să se înscrie la facultate.

Citește și: