Deși adolescenta a luat note foarte mari, printre care și 10 la matematică, Cabiria Leah nu a fost mulțumită de nota finală și a făcut contestații și se pare că a meritat, obținând note și mai mari.

Inițial, Cabiria, elevă la Colegiul Național MIhai Viteazul,  a luat 9,30 la Limba și Literatura Română, nota 10 la Matematică și 8,80 la Informatică, media totală fiind 9,36. După contestație, a obținut 9.45 la română și 9.15 la informartică, ridicându-și media finală la 9.53.

 

Cabiria si mama eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Maia Morgenstern este o celebră actriță de teatru și film. Are 55 de ani şi 3 copii, pe nume Tudor Istodor, Ana Isadora şi Eva Leah Cabiria.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a este topită după micul prinț George. Iată cum își alintă acesta străbunică

Rezulate finale bacalaureat 2017

Fiul cel mare al lui Dan Bittman (55 de ani) este un cunoscut DJ la doar 18 ani, care face furori în cluburi, sub numele de Sybro. Deși a avut un an greu, în care a fost nevoit să se pregătească și pentru Bac, Alex a găsit timp să le facă pe toate, fără să renunțe la pasiunea lui pentru muzică, fără să lipsească de la pupitrul de mixat, dar și fără să-și neglijeze studiile.

Elev la colegiul Iulia Hașdeu din Capitală, el a reușit să promoveze examenul maturității cu media 7,36. El a luat 6,65 la proba de limba și literatură română, 6,4 la matematică și 9,05 la biologie.

Citește și: Ce transformare. Cum arăta Mirabela Dauer în tinerețe și cum arată acum. Îți vine să crezi că împlinește azi 70 de ani?

Și artista Nicole Cherry a răsuflat ușurată și de acum se poate bucura de vacanță. Aceasta a promovat examenul cu media finală 8, 25. Artista  a primit nota 7,05 la Limba şi Literatura Română, 8,80 la Istorie şi 8,90 la Geografie.

Citește și: