Cei doi s-au separat încă de acum doi ani, dar divorțul abia acum a fost finalizat. Fergie, în vârstă de 44 de ani, a fost cea care a depus actele de divorț în luna mai a acestui an.

Fergie si baietelul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cântăreața și Josh Duhamel, cu 3 ani mai vârstnic, au început să iasă împreună în 2004, iar în 2007 s-au logodit. Doi ani mai târziu erau soț și soție. Cei doi sunt părinții lui Axl, în vârstă de 6 ani.

De la separarea lor, de acum doi ani, Duhamel a avut relații cu întâi cu actrița Eiza Gonzalez și apoi cu modelul și omul de televiziune Audra Mari, fostă Miss World America în 2016.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi au reușit să păstreze o relație prietenească. În 2018, de exemplu, au dat o petrecere extravagantă, la piscină, pentru băiețelul lor.

El mai vrea copii

După despărțirea de Fergie, Duhamel declara că își dorește cât mai mulți copii. Într-un interviu, acesta spunea: ”Nu mai am 30 de ani. Am 45. Vreau să am mai mulți copii în anii care vin. Totul se rezumă la a găsi pe cineva suficient de tânără să aibă copii.

Nu vreau să fac doar sex. Nu așa sunt eu. Încerc să găsesc o fată cu care să fiu și cu care să formez o familie”.

Să fie, oare, acesta motivul pentru care cei doi s-au despărțit, faptul că nu mai pot avea copii să că artista refuză acest lucru?

Vezi și Divorțul dintre Mihai Mitoșeru și Noemi a fost finalizat: „Am greșit enorm”. Cu cine s-a mutat fosta lui soție

Citește și: