Întâi l-a făcut de râs Bianca Drăgușanu cu declarațiile ei, spunând pe șleau motivul despărțirii. „A fost o chestie acum câteva săptămâni, și de atunci la revedere, fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie… Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place. Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite.

Mie îmi place să merg la sală, să fac sport, altora le plac mai mult petrecerile și combinațiile, eu nu sunt așa! Eu sunt foarte organizată în viața mea…”, a declarat aceasta pentru Cancan.

Este însărcinată sau nu?

Totodată, într-o emisiune TV, blondina a spus și dacă a fost sau nu însărcinată cu Gabi Bădălău: ”Nu este o sarcină la mijloc. O să spun eu când o să fie”. În plus, Bianca a mai spus că și dacă ar fi fost gravidă nu ar fi anunțat decât după 4 sau cinci luni.

Acum, că tot s-a ajuns la momentul în care ”se spală rufele”, o altă femeie vine cu declarații surprinzătoare. Este vorba despre o divă pe care afaceristul ar fi dorit-o și nu doar pentru o simplă aventură, dacă e să ținem cont de insistența sa.

Cine e a femeia misterioasă

Bărbatul nu a ezitat și a abordat-o în mediul online. ”De acum un an îmi scrie. Îmi dădea inimioare”, a mărturisit ea.

Bădălău i-ar fi făcut curte chiar în timp ce era cu Bianca, a dezvăluit chiar Miruna Milu, căci despre ea e vorba.

Tânăra este model (și pare clona Biancăi Drăgușanu) și a devenit cunoscută românilor după ce și-a arătat sentimentele de iubire pentru Mihai Bendeac. Ea susține că a primit câteva mesaje și de la fostul amorez al Biancăi.

Miruna nu i-a răspuns niciodată și susține că îi poartă un respect mult prea mare Biancăi, așa că nu a intenționat nici măcar să schimbe câteva vorbe cu el.

”Mi-a scris și Bădălău. De acum un an cam îmi scrie, mi-a scris, dar nu i-am răspuns pentru că îmi place foarte mult de Bianca. M-a abordat frumos, nu mi-a scris urât.

Mi-a zis ”bună, ce faci”. Îmi mai dădea inimioare la Instastory, îmi răspundea la Instastory. Nu i-am răspuns că îmi place prea mult de Bianca Drăgușanu, o respect prea mult”, a spus Miruna Milu la Antena Stars.

asa-arata-tanaraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ce-au descoperit detectivii Claudiei Pătrășcanu despre tatăl copiilor ei

Din ce în ce mai multe amănunte ies la iveală despre adevăratul Gabi Bădălău. Recent, și Claudia Pătrășcanu, care a pus niște detectivi pe urmele sale, declara:

„Domnul Badălău se străduiește să-și spele imaginea degradată în urma scandalului din data de 14 aprilie a.c. (când a chefuit cu mai mulți prieteni și niște domnișoare într-un apartament din Pipera, petrecerea fiind spartă chiar de Bianca, care i-a atăcat cu bâta de baseball – n. red.), care a fost amplu mediatizat în mass-media și încearcă să mă denigreze, așa cum a procedat de nenumărate ori, tocmai pentru a distrage atenția și mizând pe faptul că se uită repede faptele sale.

De altfel, și raportul detectivilor, criticat de acesta, nu face decât să confirme conduita imorală în public, iar concluziile după 4 zile de investigație contrazic susținerile domnului Bădălău.

În toată această perioadă a fost surprins urcându-se și conducând după ce consumase alcool, iar în mașina domnului Bădălău se afla un copil minor, pe care în prealabil l-a îmbiat să consume alcool în timp ce serveau masa.

Comunicarea defectuoasă pe care pretinde că o are cu mine i se datorează, pentru că avem păreri divergente despre ceea ce presupune responsabilitatea care-i revine unui părinte.

În schimb, știe să se afiseze în victima «răutăților» mele, susținând că încerc să-l decad din drepturile părintesti. Eu nu am încercat niciodată să fac acest lucru și nici nu am această abilitate”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru SpyNews.

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, vești bune despre sarcina iubitei. Când naște Corina Caciuc

Viața de mamă nu e deloc ca în revistele glossy. Lili Sandu, mai sinceră ca niciodată: „Alcoolul a fost un refugiu. Un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți”