Îndrăgita actriță Natașa Raab a rămas văduvă în 2019, apoi și-a pierdut și fratele, și mama. A rămas singură pe lume, pentru că nu a avut copii, dar o femeie cu suflet bun a îngrijit-o până în ultima clipă. Este vorba despre Victoria Velea, care a luat-o pe actriță, la dorința acesteia, în casa ei din Băilești. Iată ce povestește despre ultimii ani din viața Natașei Raab, într-un interviu pentru Playtech.ro.

Natașa a murit ieri, la ora 15.00, în casa mea din Băilești, o luasem acolo, în urmă cu doi ani, ca să o pot îngriji permanent. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, ea suferea de o boală neurologică foarte gravă, nu mai putea nici coborî din pat, iar, în ultima lună, mai exact după ziua ei de naștere, nu mai putea spune mai nimic, decât ”Vreau apă!”.

Nu-și mai dorea să mai trăiască. Era absentă de la tot, o mai înveseleam eu, dar nu-și mai dorea nimic. Îi mai rămânea plăcerea de a o coafa și de a o farda, a fost cochetă până în ultima clipă a vieții, dar și de a mânca, îi făceam mereu mâncărică de pui.

Ea mă alinta ”mamina”. Am fost foarte apropiate, ca două surori. Mi-este foarte rău acum, stau pe pastile, de când a murit. Parcă o văd mereu prin casă, ne-am legat foarte mult, în acești ani, care au fost foarte grei și pentru mine, dar și pentru ea”, a povestit Victoria Velea pentru sursa citată.

natasa-raab-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cui i-a lăsat actrița apartamentul din Craiova

Pentru că nu a avut moștenitori, nici rude în viață, Natașa Raab i-a lăsat apartamentul din Craiova femeii care a îngrijit-o, cu devotament.

”I-au murit toți cei dragi, nu avea nici copii, nu avea cui să îi lase apartamentul din Craiova, așa că, în perioada în care încă se mai simțea bine a umblat pe la notari ca să facă pe numele meu toate actele necesare.

A vrut să lase totul în regulă, după ce va muri. În ultimii doi ani, a locuit la mine, la curte, în Băilești, am cerut și acordul Protecției Sociale, ea a dorit să stea la mine, la aer curat, s-a simțit tare bine acolo”, a mai mărturisit Victoria Velea pentru Playtech Știri.

Ceremonia de înmormântare va avea loc miercuri, 25 octombrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova.

Citește și: Cum a ajuns Natașa Raab să o joace pe Coana Chiva în reclamă: ”Văzuseră peste 1.000 de actriţe”

Citește și: Actrița Natașa Raab și medicul Val Guțul, poveste de iubire ca în filme: „Ne-am căsătorit după numai trei luni de când ne-am văzut prima dată”

Citește și: Șir de tragedii pentru Natașa Raab: și ea, și soțul și fratele s-au luptat cu cancerul. Soțul a murit în 2019, iar fratele, un an mai târziu

Citește și: Actrița Natașa Raab a murit la numai 70 de ani