Că prințul Harry și Meghan Markle se iubesc mult a aflat-o deja toată lumea. Iar cei doi își exprimă sentimentele prin tot felul de gesturi ori de câte ori au ocazia.

Recent, prințul Harry a transmis mai mult decât o puteau face cuvintele doar prin îmbrăcămintea aleasă. La slujba la Westminster Abbey, unde a fost invitat alături de soția sa de căre regină, a îmbrăcat un costum simplu în aparență.

Meghan Markle a fost vedeta, ea strălucind într-o rochie verde care i-a pus silueta în valoare înr-un mod rafinat. Însă o pală de vânt a fost îndeajuns ca să descopere un detaliu care a adus un zâmbet cu înțeles pe fețele tuturor. Căptușeala sacoului îmbrăcat de prinț era verde, o alegere ciudată ținând cont că acesta purta un costum bleumarin.

Aparent, o alegere puțin inspirată. În realitate, însă, e felul prințului de a-și încuraja soția în timpul acestui ultim eveniment la care participă în calitate de membru important al familiei regale britanice. Pracic, în semn de susținere față de Meghan, s-a asortat cu ea. N-a vrut ca cineva să știe, așa că s-a folosit doar de căptușeală. Vântul, însă, l-a da de gol.

detaliul discret care arata ce simte printul penru MeghanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

La sfârșitul acestei luni, cei doi vor deveni cetățeni ”de rând”, fără îndatoriri regale și independenți din punct de vedere financiar.

Vezi și Meghan Markle și Kate Middleton s-au revăzut pentru prima oară de la Megxit. Momentul a fost tare ciudat! Dovada că sunt la cuțite

Citește și: