Neînfricatul Felix Baumgartner va fi prezent pe 3 mai la București, luând parte la evenimentul global de alergare Wings for Life World Run care se va desfășura simultan în mai multe orașe din toată lumea.

Mă bucur că pot face parte din acest fenomen global, un proiect minunat, cu o cauză nobilă în spate. Mii de oameni vor alerga simultan în 35 de locații, pentru cei care nu pot. Eu voi conduce Mașina Oficială de Finiș în România și credeți-mă că va fi o adevărată provocare pentru mine. După ce am fost cel mai rapid om de pe planetă, acum va trebui să fiu printre cei mai lenți. Voi conduce mașina cu 15 km/h și nu voi atinge mai mult de 35 km/h pe parcursul traseului. Fiți atenți, vă urmăresc!”, a spus Felix.

Cea de a doua Mașină Oficială de Finiș va fi condusă de Costin Giurgea.

Participantii la maratonul Wings for Life vor lua startul la exact aceeași oră: 11:00 UTC (14:00, ora României). Cursa nu are o linie de final, în locul acesteia, alergătorii sunt urmăriți de o Mașină Oficială de Finiș, care pornește la 30 de minute de la start, cu 15 km/h, și își mărește treptat ritmul, până când ultimele persoane de pe traseu sunt depășite.

Credit foto: PR.