Mai mult, el și-a cucerit fanii cu o poză cu Mihaela în care acesta mărturisește că este fascinat de ochii frumoși ai rpezentatoarei TV și se îndrăgostește  de ea și mai mult de câte ori îi vede. „Ce e cu acești ochi magici? Mihaela Rădulescu Schwartzenberg, m-am îndrăgostit din nou”, a scris Felix.

Felix, declaratie de dragosteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

 

Au sărbătorit trei ani de relație

În noiembrie, Mihaela Rădulescu și parașutistul austriac Felix Baumgartner au sărbătorit  trei ani de relație, iar cei doi formează un cuplu perfect. El a dezvăluit că e fascinat de Mihaela pentru faptul că practică orice sport și nu îi e frică de nimic. „Poate picatul în gol nu este cel mai mare talent al Mihaelei, aşa cum eu nu sunt un bun dansator,  dar lucrul bun este că amândoi ne dăm silinţa. Ea a făcut reale progrese, dar aterizarea nu este cea mai bună, mă amuz de fiecare dată. Ne distrăm făcând sărituri, practicând zboruri şi o iubesc când văd că nu-i este frică de nimic. Asta e iubita mea!”, a declarat austriacul într-un interviu pentru EVZ monden.

„Mi-e inima vesela și viața frumoasă… Sunt iubita de bărbatul vieții mele și îl iubesc pâna la stele. Știu, toate iubirile strasnice sunt la fel, doar nefericirile sunt pline de contraste… Nu-i musai să vă bucurați pentru noi, dar va doresc din toata inima sa simtiti la fel, până departe! Iubirea e viata… Iar omul ăsta mi-a dat asa un reset grozav… la viata și… la tot!”, a transmis și  Mihaela Rădulescu, în urmă cu ceva timp despre Felix. .

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969 la Piatra Neamț. Și-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm”, fiind urmată de „Weekend abc”, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore, de asemenea a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu.

 

Citește și: