Astfel, el a făcut o postare pe contul lui de Instagram, unde a pus mai multe imagini în care apare alături de Mihaela și îi face adevărată declarație de dragoste, demonstrând că cei doi se iubesc mai mult pe zi ce trece.

„Aniversare de cinci ani fericită, iubirea mea. Îţi mulţumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc! #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary”, a scris Felix Baumgartner.

 

 

View this post on Instagram

 

Happy 5th anniversary my love. Thank you for all these outstanding moments together. I love you #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary

A post shared by FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) on

Mihaela Rădulescu a reacționat imediat. Și a pus într-un Instastory captura dupa postarea lui Felix, însoțită de niște steluțe. Vedeta Pro TV  povestit într-un interviu mai vechi despre cum a început relația lor. Nu a fost dragoste la prima vedere, ba chiar  ea s-a simțit agasată de avansurile lui Felix.

Sportivul venise în România pentru un eveniment pe care tocmai Mihaela Rădulescu îl prezenta. Înainte de toate, însă, vedeta, pe atunci angajată a postului Pro TV, trebuia să-l intervieveze.  ‘Nici nu am apucat să mă așez pe scaun sau să spun cum mă cheamă că m-a şi invitat la cină, chestie care m-a iritat, mi s-a părut o golăneală, aşa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul şi atât’, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista Tango.

Vedeta a ținut să specifice că știa despre Felix Baumgartner, pe care îl admira ca sportiv, dar atât. „Nu visam la el în secret, nu eram îndrăgostită în taină, îl admiram ca sportiv (…)’.

‘Eu toată viaţa mea am fugit de genul ăsta de bărbat playboy’

Mai mult, auzise câte ceva despre el și nu agrea deloc genul, spune ea: ‘Citisem despre el că era un mare Don Juan şi eu toată viaţa mea am fugit de genul ăsta de bărbat playboy’.

După interviu, Felix a făcut tot posibilul să afle numărul ei de telefon. Sub pretextul că a uitat să-i spună ceva în interviu, a reușit să-l obțină de la o colegă de-a Mihaelei. „Numai că, să vezi, printr-o întâmplare, Felix a notat numărul greşit!’.

Ironia face însă ca Felix nici să nu fi reținut numele Mihaelei. ”Nici măcar nu reţinuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon . (…) Nu știa nici că eu urma să prezint evenimentul pentru care venise el în România, iar când m-a văzut pe scenă, că mă aşez lângă el, m-a întrebat: Iar eu am întors întrebarea şi i-am zis că el trebuie să ne spună ce caută aici şi s-a prins şi el, aşa, pe parcurs, că eu sunt moderatoarea… Ăsta este Felix Baumgartner!”, a mai povestit Mihaela Rădulescu.

”Chiar dacă inițial m-a enervat, apoi a început să mi se pară interesant. El reacționează de multe ori instinctiv, dar, una peste alta, este un tip foarte bine educat, este foarte real”…”, a mai spus vedeta.

Relația lor nu a început atunci, în România, pentru că Mihaela i-a refuzat toate invitațiile în oraș. Sportivul nu s-a lăsat însă păgubaș, ci a căutat-o și în Monaco, până a cucerit-o. De atunci ei formează un cuplu foarte frumos și radiază de fericire. Felix a dezvăluit că e fascinat de Mihaela pentru faptul că practică orice sport și nu îi e frică de nimic.

„Mi-e inima vesela și viața frumoasă… Sunt iubita de bărbatul vieții mele și îl iubesc pâna la stele. Știu, toate iubirile strasnice sunt la fel, doar nefericirile sunt pline de contraste… Nu-i musai să vă bucurați pentru noi, dar va doresc din toata inima sa simtiti la fel, până departe! Iubirea e viata… Iar omul ăsta mi-a dat asa un reset grozav… la viata și… la tot!’, a transmis și  Mihaela Rădulescu, în urmă cu ceva timp despre Felix.

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969 la Piatra Neamț. Și-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm’, fiind urmată de „Weekend abc’, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore, de asemenea a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu.

 

Citește și: